Jeanette Höglund ❤️

IMG_1505
Idag fyller det här stora hjärtat 50 år. Mer känd som ”Tunnelbane-Nettan” för de flesta men för mig är hon VDS-Jeanette. Hon är grundaren till organisationen ”VidDinSida”, som hjälper hemlösa och fattiga pensionärer. Hade det inte varit för Jeanette så är jag övertygad om att denna lilla ljusskygga grupp av viktiga människor, hade förblivit osynliga för myndigheter, press och allmänheten.

Det jobb hon och alla andra änglar gör är fantastiskt … men nu vill jag bara hylla Jeanette. Hon har i flera år ägnat 100% av sitt liv till att hjälpa människor, i första hand som en fantastisk empatisk ordningsvakt i Stockholms tunnelbana, fast numer ger hon 99% av sin kärlek till dessa gamla människor som inte har tak över huvudet.

Mellan varven mår hon riktigt jäkla dåligt, vilket framför allt beror på den enorma sorg och saknad hon har efter sin mamma, som dog alldeles för tidigt. Men, hon mår också dåligt över att inte de som bestämmer i Sverige kan ta tag i det här växande problemet vi har.

Trots sitt ledsna hjärta så är hon ALLTID glad när hon träffar våra gamla i soppköket. Hon har ALLTID famnen öppen och de älskar henne för att hon SER dom.

Igår hölls en stor överraskningsfest för henne hemma i Stockholm, men jag kunde inte vara med eftersom jag är i Skåne. Idag fyller hon som sagt 50 och jag är övertygad om att hennes mamma sitter däruppe och gråter av lycka över vad hennes dotter har åstadkommit och över hur viktig Jeanette är för s å många människor.

Grattis Jeanette, du är SÅ värd allt gott som kommer i din väg. Hårt arbete och ett vansinnigt stort hjärta lönar sig alltid!❤️

 1. Tessan skriver:

  Grattis Nettan ❤️

 2. Carro skriver:

  Vad vacker hon är! Jag älskar genuint vackra människor. Stort grattis till Jeanette!

  Jag förlorade min mamma då hon var 58 år.. Jag slutade för ett tag att andas… Nu idag så andas jag och ler vid tanken av henne. Hälsa Jeanette att jag känner hennes onda i bröstet!🧡

  Kärlek och respekt till er båda!

 3. Maria skriver:

  Ja stort grattis. Underbart med empatiska människor som ser andra. Det hon gör är jättefint och viktigt. Att politiker blundar för hemlösa är inte klokt. Varför. Vi ska hjälpa varandra och göra vad vi kan för våra medmänniskor. En stor kram ska hon få om jag träffar henne. Ha en underbar sommar. ❤

 4. Ja må hon leva och önskar henne all lycka i världen ❤️ Tror tyvärr utsatta grupper kommer att bli alltmer beroende av ideella krafter då välfärden tycks vara under nedmontering….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..