ANNONS

Jeanette Höglund ❤️

/

IMG_1505
Idag fyller det här stora hjärtat 50 år. Mer känd som ”Tunnelbane-Nettan” för de flesta men för mig är hon VDS-Jeanette. Hon är grundaren till organisationen ”VidDinSida”, som hjälper hemlösa och fattiga pensionärer. Hade det inte varit för Jeanette så är jag övertygad om att denna lilla ljusskygga grupp av viktiga människor, hade förblivit osynliga för myndigheter, press och allmänheten.

Det jobb hon och alla andra änglar gör är fantastiskt … men nu vill jag bara hylla Jeanette. Hon har i flera år ägnat 100% av sitt liv till att hjälpa människor, i första hand som en fantastisk empatisk ordningsvakt i Stockholms tunnelbana, fast numer ger hon 99% av sin kärlek till dessa gamla människor som inte har tak över huvudet.

Mellan varven mår hon riktigt jäkla dåligt, vilket framför allt beror på den enorma sorg och saknad hon har efter sin mamma, som dog alldeles för tidigt. Men, hon mår också dåligt över att inte de som bestämmer i Sverige kan ta tag i det här växande problemet vi har.

Trots sitt ledsna hjärta så är hon ALLTID glad när hon träffar våra gamla i soppköket. Hon har ALLTID famnen öppen och de älskar henne för att hon SER dom.

Igår hölls en stor överraskningsfest för henne hemma i Stockholm, men jag kunde inte vara med eftersom jag är i Skåne. Idag fyller hon som sagt 50 och jag är övertygad om att hennes mamma sitter däruppe och gråter av lycka över vad hennes dotter har åstadkommit och över hur viktig Jeanette är för s å många människor.

Grattis Jeanette, du är SÅ värd allt gott som kommer i din väg. Hårt arbete och ett vansinnigt stort hjärta lönar sig alltid!❤️

5
179

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00