Galet god lunch … om ni är i Malmö

IMG_1457
Jösses vilken god lunch vi åt härom dagen. Wilmer-Malin hade fått ett tips om ett speciellt ställe i hamnen så vi åkte så klart dit.
IMG_1445
Det såg ju inte jätteinbjudande ut.
IMG_1472
Konceptet är enkelt: endast en maträtt att välja på och de är kalla, alltså behövs inga ugnar och jobbiga gäster som ska välja.
IMG_1467
Jag höll på att dö när jag såg menyn. 
IMG_3193 2
När jag fick tallriken tänkte jag att ”det här kommer fan aldrig att gå, 90% grönt skit och en massa konstiga runda små kulor”
IMG_1455
IMG_3195
Men, jag har bestämt mig för att alltid smaka på allt så jag fick till och med ner lite grillad/stekt/whatever broccoli!
IMG_3194 2
A L L A tyckte att det var galet gott, till och med jag!
IMG_1463
Tycker att jag var ganska duktig som fick i min åtminstone halva tallriken. …och ”kulorna” var tydligen bovete.
IMG_1462
Alla andras tallrikar såg ut så här.

Ska ni till Malmö så m å s t e ni testa det här! Restaurangen heter Saltimporten och folk reser tydligen hit från när och fjärran då de är kända för sina smaksammansättningar. De har öppet året om, mån-fre 11-14 och serverar ungefär 250 gäster per dag.

  1. Malde skriver:

    Interiören påminner om en pizzeria vi åt på i New York. Den godaste pizzan jag ätit! Den ligger på andra sidan gatan när man kommer ner från High Line Gardens i södra änden.

  2. 398 skriver:

    Rekomenderar Malmoforfoodisar @ instagram om en vill se massa gott från Malmö, i egenskap av malmöit kan jag gå i god för att de postar massa guldkorn 🤤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..