När man tröstar sig med favoritstället på jorden

Ja, jag skulle ju som sagt vara i Kroatien nu men det gick ju åt helvitti med Nisses flygbiljett.

… så igår packade jag in hund och döttrar för att dra till min oas här i Sverige.

Ni som känner mig här inne vet exakt.

IMG_1323
Talibanen låg i baksätet hela vägen … tillsammans med Nisse, som givetvis har bilbälte på sig. Just precis här så är han losskopplad då vi väntar på mat. Det tog hundra år innan vi fick den så talibanen hann somna på parkeringen. 
IMG_1326
27-åringen tvingade mig att lyssna på ett sommarprat-program där nån tv4-läkare pratade om vikten av motion i förhållande till psykiskt välmående. 
IMG_1321
Hon är för övrigt en arbetsnarkoman så det här är min vanligaste syn när vi hänger. Hon har ett toppjobb på ett mycket mansdominerat ställe och trivs kalasbra men har vääääldigt svårt att slita sig från sin ansvarstjänst. 
IMG_1324
6 timmar senare, inklusive en seg 25-minuters rast på nån McDonalds, så var vi framme.
IMG_1333
Skåne-Petra blev extra glad över att jag lyckades övertala 27-åringen att följa med. 
IMG_1332
Det här är min vy resten av veckan and I love it.

Where am I?

 1. Åååå ha det så fantastiskt. Och obs numera får man flyga med svansbarnen i kabinen även med Norwegien i Europa..yippi…
  så om du vill låna lägenhet i Spanien i typ augusti/september så är det bara att höra av sig. Kraaaaam

  1. Helen skriver:

   Jag har funderat över det här, flyger nämligen en del – men jag är allergisk mot pälsdjur! Har försökt ta reda på om det kommer vara djur på min flight (i kabinen) men de kan sällan svara. Så jag får preppa mig full med mediciner och bli lite slö och dann – ibland för ingenting! Och det värsta är att komma igenom security med flytande och sprutor (om allergichock).

   Hur fungerar det egentligen – är det jag som ska uppge ALLERGI när jag köper biljetten? Försöker åka tåg, men där kan det finnas katter/kaniner i bur i kupén och då är det kört. Så flyg har varit min räddning, tills för något år sedan då jag flera gånger stött på hundar/katter i kabinen.

   Någon som har ett förslag?

   1. Hm, det är ju skitkonstigt att de inte kan uppge om flighten har djur! När vi bokade första gången så frågade jag hur det skulle bli med eventuella allergiker på planet och fick då till svar att man som allergiker är ansvarig att ta reda på det. Rimmar ju dåligt med att de sen inte kan komma med besked!

    Förlåt för att jag flyger med Nisse. =(

    1. Helen skriver:

     Inte ditt fel, och jag förstår att man vill resa med sitt husdjur. Men det har skett en enorm förändring, från att ha varit ”säker” som allergiker har det blivit svårt att resa med flyg nu – upplevde aldrig det för drygt 10 år sedan. Och det brukar finnas många kloka läsare här, så de kanske vet hur jag ska kunna säkra mitt resande 😉

     1. När det gäller tåg så kan du nog vara ganska så säker på att slippa djur om du åker första klass. Sj har särskilda vagnar där man ska sitta om man åker med djur. Och det är aldrig i första klass

 2. Victoria Park, Kalkbrottet, Limhamn, MALMÖ, SKÅNE 😉 yey!

 3. Maggan skriver:

  Välkommen till Skåne!

 4. Elenor skriver:

  Skåne är säkert helt fantastiskt men utsikt å utsikt🙈 Huvudsaken att du trivs och har en fin ferie med flickorna❤

 5. Marie skriver:

  Välkommen till Kalkbrottet i Limhamn ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..