Minska bopparna

IMG_1292
Nu har jag bestämt mig. Måste göra något åt dom här bopparna som förstör precis alla jävla klädinköp … förutom töjbara tröjor. Tro det eller ej men jag är inte jätteinsatt i det här med plastikkirurgi och läkares specialiteter när det kommer till bröst. Det måste väl ändå vara så att det är som med allt annat; man är bra på vissa grejer och mindre bra på annat, eller?

Jag håller på att luska runt bland vänner efter en bra kirurg. Jonas Röjdmark gjorde ju min hals, men jag vill kolla alla möjligheter innan jag bestämmer mig. Jag ska minska och lyfta. I nästa vecka ska jag på min första konsultation. För mig är skicklighet och personligheten det viktigaste. Jag tänker passa på att lyfta dom ett par våningsplan också.

Vet ni nån bra, please hit me!

 1. KWW skriver:

  Per Hedén på Akademikliniken. Lätt Sveriges bästa på bröst. Om inte en av världens….
  Världsledande i utförande o finns få som åstadkommer i princip helt osynliga ärr. Grymt nöjd!

 2. Magnus Hober. Alla dagar i veckan. Jobbade för länge sen på Akademikliniken men har nu egen klinik. Gå på konsultation dit. Punkt. Lycka till.

 3. Sanna skriver:

  Förlåt, såg inte ditt svar angående att få det gjort hos Landstinget. Varför skulle du inte få det? Det innebär problem för dig med stora boppar. Är det läkaren som skriver remissen som nekar, byt läkare tills du får remiss.

  Väninnan hade en vrång vc läkare i Bromma, hon tjatade vid 4 besök men gick sen till en privat läkare och fick remiss. Urban Gärdek, Råsundavägen 113 gick hon då till och fick remiss. Alltså, hon hade inga direkta fysiska problem, inte psykiska heller mer än att det är j…..t jobbigt med stora boppar och väl på Karolinska var det inga problem alls.

 4. Sanna skriver:

  Få remiss från VC och fixa det hos Karolinska, vanlig sjukvårdsavgift eller frikort.

  En väninna har precis gjort det då hon led av samma problem + lite pytteont i en axel. Det blir psykiskt påfrestande att gå ut bland folk o kläderna sitter illa.

  Och många får problem med axlar o nacke. Inga konstigheter. Från remiss till operation tog det 5 veckor.

  Lyftet kommer av sig själv med operationen. Varför betala för både op o lyft? Blir automatiskt lyft.

  Kanonbra blev det. Läkaren heter Birgit Stark, hon driver även privatklinik.

 5. Sara skriver:

  Janne ohlsen Aleris Sabbatsberg så bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..