Laser is tha shit

Fattar inte varför jag varit så himla rädd för laserbehandlingar för jäklar vad skillnad det gör!

IMG_1141
Var hos Viktoria i förra veckan för att fortsätta mina behandlingar mot mina ugly pigmentfläckar. 
IMG_1145
Jag ska gå på fem behandlingar, som även inkluderar microneedling, sen ska jag visa er före- och efterbilder. 
IMG_1151
Viktoria börjar med en kolbaserad ansiktsmask.
IMG_1152
Galet snygg! Den blästras bort med laser. 
IMG_1148
The magic hands!
IMG_1170
På min kind och haka har jag flera vita pluppar, som tydligen är överskott av talg … som inte går att klämma. Jäkligt irriterande eftersom de ser ut som utslag. Går man till en hudterapeut så brukar de använda en nål för att sticka hål och sen pressa ut talgen. Nu körde Viktoria en annan variant av laser, minns inte vad det hette, och sen tryckte hon ut dom med en bomullspinne. Det är det ni ser ovan. På det sättet skadar man inte vävnaden.

Jag frågade henne för övrigt varför just Irradiakliniken är stället man ska gå till (har hört flera som går dit) och Viktoria förklarade att det beror på två anledningar: dels för att de ÄR väldigt duktiga men också för att kliniken har det bredaste utbudet av lasrar. Det finns massor, för olika ändamål. Visste t ex inte att man kan mildra artros avsevärt med hjälp av laser! Dyrt men klart värt det om man har problem. 

IMG_1168
Det var en av er läsare här som tipsade mig om att laserbehandlingar är good shit och jag är benägen att hålla med. Ärligt glad över att jag äntligen vågar. Jag är en ytlig jefel och kommer fixa med sånt här tills jag kolar vippen. Hade jag börjat ta hand om min hy i unga år så hade jag nog aldrig behövt hålla på så här. Att vara 40 plus innan man fattar att det är viktigt har straffat sig hårt. För min del.

 

 

 1. Laila skriver:

  Bästa Mona,
  Tack för informationen om de ”vita plupparna” det har jag också fått (flera stycken) hade ingen aaning om att det var talg. Nu skall det ågärdas, jag går o trycker o drar i dem!
  TACK!
  Laila

 2. Anne R skriver:

  Stämmer det att man kan fixa hängande övre ögonlock med laser istället för operation? Försökt googla men hittar inget. En hudterapeut tipsade på en fest.

 3. Hej Mona! Vad kostar behandlingen du skrev om idag, och vad heter det om jag vill boka?

  Kristina

  1. Hej Kristina
   Viktoria här som fått äran ha den sköna bönan Mona som kund.
   Behandlingen heter ”Hollywood” i menyn och kostar 1800kr.

   Vänligen
   Viktoria
   Irradia kliniken

 4. Maria skriver:

  Bättre sent änn aldrig. Behöver ta bort lite blodkärl i ansiktet. Så jag får pallra mej iväg. Du blir nog jättefin efter behandlingarna.

  1. Det har jag också gjort, blev jättebra resultat. Stack lite vid näsan, men jag överlevde…

 5. Malin skriver:

  Jag ääälskar yta och tips på behandlingar😍 Är själv 44 och nu börjar verkligen huden åldras med både slapphet och dessa förbannade solfläckar😩😩😩 Sket man väl i när man va i 15-års åldern, vid 40 va man ju en gammal körring ändå så vad gjorde det om man skrynklade ihop sig!!! Jo!! Jäääävlugt mycket NU!!!! Så spännande o se före och efter på dig! Jag kör med microneedling , har gjort 2 omgångar med Dermapen 4… Helvete. Va ONT det gör!!! Å ingen skillnad alls har jag sett på huden🙁 Ska på en tredje omgång nästa vecka, får se om det gör nån skillnad… Så jäkla dyrt så nåt positivt tycker man att det ska synas i alla fall!!

  1. Jag ska köra Profhilo, eller vad det heter. Testade i våras och kan ärligt säga att INGET har visat så snabb effekt som den. KOmmer ta den istället för skinbooster, som jag alltid annars gör fyra gånger om året.

   1. Malin skriver:

    Ååå det är jag också sugen på!!! Kör det till hösten😃👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..