Kan ni som kan lite om hur man klär sig hjälpa mig

Hörni. Jag vill ha mer klänningar och beställde hem ett gäng i måndags. Samtliga var aspsnygga men de satt åt helvete så det blev retur. Fick hem ytterligare en sändning härom dagen och då passade två. (Tror jag. Ni får gärna tycka … )

Finns det någon av er där ute som är duktig på former, eller vad jag nu menar? Jag har stora bröst som förstör precis ALLT. Vad passar man bäst i för modell då? Jag vet att jag kan ha omlottklänningar, de sitter bra, men då jag föredrar klänningar som går en bit nedanför knät, så är det supersvårt att hitta.

Brösten gör att jag ser större ut än vad jag är. Använder ofta en behå som förminskar men det hjälper inte alltid. Man kanske kan undra vad problemet med det är och svaret är enkelt, jag har varit fet och jag mådde inte alls bra av det. Jag är inte trådsmal idag och har inga som helst ambitioner att bli det heller, men jag vill gärna trivas i det jag sätter på mig. 

b-12
Den HÄR t ex. Tycker att den är jättefin men problemet är inte att jag ser ut som ett hus i den, jag ser ut som en bungalow med uteplats. 
b-13
Funderar på om den här kan vara något. Det är en omlottvariant. HÄR finns den. 
b-14
Den HÄR är också superfin men så är det ju det här med skärningen. Vet fasen inte vad som passar mig.

Då är det aningen lättare med toppar och blusar. Hittar massor på Ellos just nu så det här är bara ett axplock.

b-6
b-5
b-4
Dessa ovan finns i fem olika utföranden, HÄR. 
b-15
Nu undviker jag i möjligaste mån att ha den här typen av toppar men jäklar så snygg om man är brun! HÄR
b-16
This is more my style. Finns bara för oss med lite större storlekar, HÄR. 
b-18
En annan galet fin topp, HÄR. 
b-19
… och gult är aldrig fult, HÄR!
b-20
Den här toppen åkte rakt ner i kassan,
IMG_1236
Gillar den här, även om jag står så att det ser ut som om jag är gravid. HÄR
IMG_1216 2
Här är en annan modell. Satte på mig den direkt när jag fick leveransen för att visa äldsta dottern, därav ostruken. HÄR

Som sagt, ni som är duktiga på det här med kroppsformer och stilar, please ge mig lite feedback på vad för sorts modeller som skulle passa mig.

 1. Ann skriver:

  Har samma problem…
  Har många av denna klänning…dom är lite ojämna i hur lång dom är när dom kommer…jag brukar också klippa av dom och sätta en spets längst ner. När kallt jätte fint med cardigan över.
  Tvättar dom i 30 grader å dom håller väldigt bra…har haft några i över ett år nu.
  https://www.wish.com/product/5742e5ba5eb9be5eb99f4cd7
  🙂

 2. Jag hade också stor byst innan min bröstförminskning och jag tycker att stora mönster oavsett modell gör att man ser ut som ett stort hus.

  Annars är väl det vanliga som gäller,
  v-ringat vid stor byst. INTE höga eller runda kragar 👍

  Kram

 3. Linda skriver:

  Den blå sitter jättefint över bysten och det finns en stadig midjegrej som gör att midjan markeras = mer timglas och mindre rak. Den är lite stor över armarna vilket gör att det blir oproportionerligt. Testa med ett skärp på den rosa och knäpp upp knapparna längst ner så det blir lite ben och inte lika kompakt. Eller välj knälånga klänningar. Karen millen är ett märke som du kanske skulle gilla delar av. Stickade jumprar och klänningar som gör att det blir mer figurformat. Kvinnligt, spets etc. Både den rosa och blå passar dina färger tycker jag.

 4. K skriver:

  Sorry, men det är just rattarna som gör att man ser ut som en bungalow i såna omlottklänningar. Tuttarna blir liksom ännu större… Jag har själv stora, och det finns inte på denna jorden att jag skulle sätta på mig sån. Det som passar bäst är när dom är sydda med söm längs med hela klänningen. Inte med nån söm rätt över midjan eller massa omlottrynkor. Har dom den sömmen längs med,så passar både långa o korta klänningar. Hälsningar från en modebutiksägare.

  1. Men du, jag fattar inte; vad menar du med ”längs med”? Kand du inte länka till nån bild? Mvh Galet tacksam.

 5. Reb skriver:

  Hej, har precis samma dilemma och kör ALLTID med omlottklänningar i stretchtyf av olika sorter. Rätt djup urringning krävs för att inte brösten ska se ännu större ut, och det var svårast att vänja mig vid då jag ju haft lite skäms för mina stora boobies… Men hellre visa lite springa än att se ENORM ut…

  Jag brukar googla på omlottklänning jerseytyg.

  Lycka till önskar en tuttfia till en annan! 😁

  1. Jag har precis bestämt mig för att göra en förminskning nu i höst. Det går inte längre. Plus att jag tänker be dom lyfta upp dom ett våningsplan..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..