ANNONS

Fräscha gaddar

/

IMG_1105
Jag har ju klagat sönder mig här i bloggen på mina gula tänder och Tove, min tandläkare, har inte velat göra något åt det förrän jag var klar med min tandställning. Har ju haft en ”osynlig” tandställning (Invisalign) under två perioder de senaste två åren. Två transparenta skenor som man tar ur när man borstar tänderna och som annars ska sitta i typ 23 timmar om dygnet.

I alla fall. Nu är dom borta och så det är dags att äntligen göra nåt åt mina kaffetänder. I hate them. 

IMG_1100
Jag har skjutit upp det här besöket i ett par månader så snacka om att ha tur som en tok! Det här var det första som mötte mig i receptionen! 
IMG_1110
Tove visade mig kitet man får med extraerbjudandet. Jag har aldrig blekt mina tänder tidigare så det är första gången jag ser hur prylarna ser ut. 
IMG_1112
Det finns tydligen flera varianter av tandblekning.
IMG_1102
… och det visade det sig att Tove ville göra en avgjutning av mina tänder för att ta fram skenor som passar bättre för att göra en annan variant av blekning … tror jag hon sa.
IMG_1106
Amen alltså, det här har man ju inte gjort på 25 år. Minns ni?
IMG_1109
Fifan så kladdigt! För hundra år sedan hade jag problem med att jag gnisslade svårt på nätterna och då fick jag göra en sån här avgjutning för att få en bettskena. Nu har jag ju turen att Tove och jag bor nära varandra så när skenorna är färdiga kommer hon förbi med dom.
Fick med mig dessa sprutor hem.

Jag är skiträdd för att det ska göra ont. Har nämligen GRYMMA problem med ilning i tänderna. Tove frågade om jag ville ha en variant man går omkring med, eller om jag ville ha en som verkar på natten. Valde så klart det senare.

Har ni gjort det här? Gör det ont? Hur länge håller det? Hur ofta måste man göra det? Glömt helt bort att fråga Tove eftersom jag höll på att kvävas av degen och när jag var klar hade jag tokbråttom till nåt annat!

27
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00