Veckans ”måste”

Vi har ett garage som är ca 40 kvm stort. När vi flyttade in här för drygt ett år sedan så hängde jag inte riktigt med i flyttkaoset. Vi anlitade en flyttfirma men då maken var väldigt sjuk under en tid så hade jag bara mina pensionerade föräldrar till hjälp under flyttdagarna. Det viktigaste var att få flyttgubbarna att stoppa in rätt saker i rätt rum i huset, resten knölades in i garaget.

IMG_1087
Jag får spunk när det är oordning och även om jag hann göra mig av med shitloads av ”bra-att-ha-”grejer (enligt maken), så fick jag fick jag inte i väck allt. Det är inga problem att göra sig av med småsaker, det har han ingen koll på, men när det kommer till tv-bänkar, bord och annat otympligt, så har jag lite svårare att smyga iväg till tippen.
IMG_1088
Den här veckan ska jag försöka tömma hela garaget och börja om från början. Rensa/slänga det som ska bort. Det hänger lite på vädret bara eftersom jag måste ställa ut alla prylar.

Sen måste jag göra det när maken inte ser eftersom jag det senaste året har kört med ”det ligger nånstans i garaget” varje gång han frågar efter en specifik grej. Det skulle bli lite jobbig stämning om han fick reda på att det gått till återvinningen, hehe.

Mvh

Bad wife

 1. Asså, får jag köpa den gröna tuppen, för jag vill? 😳

 2. Loppan skriver:

  Börja med lådorna längst fram istället! Och släng verkligen allt som du vet inte används någonsin så går det fortare. Så gjorde vi vid vår flytt 95% typ sparades inte ( hade då legat 10 år i källaren)?

 3. Jag fick min hårpinne idag, men jag lyckas inte. Min ”knut” bara ramlar ner. Vad gör jag för fel?

  1. Åh, ge inte upp! Du måste tjorva till håret, trycka pinnen mot huvudet samtidigt som du trycker ner den. Det tar en stund innan tekniken sitter, men sen sitter den som berg! Bad talibanen om hjälp med en filmsnutt i helgen men hon ”hade inte tid”. Morr. Ska försöka fixa själv.

   1. Det kvittar hur jag gör – det sitter inte. Har nog för långt och ”fint” hår, för det bara lossnar. Tvinnar upp håret i en knut o kör hårpinnen långt in o rakt igenom – men det bara släpper igen

    1. Hm, låter skumt; jag har också ”fint” hår och dessutom har jag tappat så in i helvete mycket i samband med min operation i höstas. Längden borde inte göra så mycket skillnad, såvida du inte har ner till knäna!

     1. Nej då, bara till armhålorna. Jag får det verkligen inte att sitta, har försökt xx ggr ikväll

      1. Testa på Annes sätt, hon förklarar bättre!

       …. eller så får du komma hit!

   1. Anne R skriver:

    Har inte denna pinne, men andra. Sticker in den och vänder och sticker in igen. Hoppas du fattar 😂Då håller det.

      1. Testa igår att försöka vrida den ett halvt varv, men jag var rädd att den skulle gå av så jag vågar inte testa. Har ingen lust att ha kastat pengarna i sjön. Får väl ta med den till frissan nästa gång och kolla om hon vet hur man gör

 4. Ohh, vilken jobbig syssla. Jag har själv ett förråd jag borde göra samma sak med, men jag har inte kommit dit ännu! Lycka till och vad duktig du är som tar tag i det!
  //Berith

 5. Katten skriver:

  Sätt upp ett stort partytält i trädgården vetja så blir det inte så väderberoende. Går säkert att låna av någon eller hyra nånstans. Lycka till!

  1. Anna skriver:

   Maken kommer inte aaalls märka att det står ett partytält utanför *ler*
   -Maken – Mona, det är nån som ställt ett tält här utanför
   – Mona svarar – det är lugnt, du kan gå o lägga dig igen

   Lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..