Snygga sommartoppar

Ett annonssamarbete med Ellos

Jaha, tänkte att jag skulle visa er lite nytt från favoritleverantören. Just nu letar jag efter nya toppar och här finns det shitloads.

b-22
Jag gillar starka färger, i synnerhet på sommaren. Älskar denna tröja som finns HÄR
b-30
Snygg zebramönstrad, HÄR.
b-32
… även om det sägs att man inte ska ha randigt på tvären så bryr jag mig inte. Älskar den här so du hittar HÄR.
b-33
Ännu en randig söt, HÄR

b-34
Jättefint linne, HÄR.
b-35
Hade jag haft lite mindre gäddhäng så hade jag lätt haft en sån här! Finns i fler färger. HÄR.
b-36
Sjukt snyggt! HÄR
b-37
Den beiga finns även i leoprint … så klart, hehe!

HÄR hittar ni hela utbudet!

Använder ni min kod, 395438 så får ni 30% på dyraste varan på ordinarie priser inklusive externa varumärken, möbler, mode och på hem. Koden är giltig tom 30/6.

 

 1. Helena skriver:

  Jag, som sällan köper kläder, var och provade några toppar på flash igår. Verkar som det ska vara A-form på kläderna nu och det var INTE snyggt på mig (toppen på första bilden ser ut att vara så). Jag är kort och lite ”fluffig” på mitten. Blev ännu kortare och mer fluffig i den modellen. Bekvämt visserligen, men nja…

  1. Eva skriver:

   Jag gillar absolut inte heller A-formade toppar heller. Sen vill jag inte ha åtsittande men lite lösa och gärna med resår längst ner så som vilar på höften. Men alltså jättesvårt att hitta den modellen jag vill ha.
   Har man lite bilringar vill man ju gärna ha nåt som döljer det😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..