ANNONS

Hmm, det var ju kul att fylla år

/

Som jag sa igår så är inte mina egna födelsedagar något jag längre ser fram emot, det finns roligare saker här i livet när man har passerat 40-strecket.

I vår familj har vi som tradition att man får skönsång och frukost på sängen … med lite morgonpresenter. Viktigast på brickan är dock att det alltid måste finnas en blomma. Som tur är fyller vi alla år på sommaren.

IMG_2377
(Kaffet har jag ställt på nattduksbordet och Nisse är svårt sugen på min glutenfria ostmacka.)

Ni som har läst mig i många år vet ju att maken kanske inte alltid lyckas med sina val så de senaste 10 åren har jag varit en smula specifik med vad jag vill ha. Oftast har jag önskat mig saker till huset. Saker jag vet att han skulle tycka vara onödiga. Min man är nämligen typen som anser att om man har e t t par gardiner i vardagsrummet så räcker det jättebra tills man dör. Eller, varför ska man köpa en dyr ljuslykta när man redan har?

Typ så. Blev därför aningen förvånad när jag fick gårdagens morgonpaket. För en gång skull hade jag dessutom inte önskat mig nåt. Eller jo förresten, jag vill ha en markis till huset men jag vet inte om jag har sagt det till honom. Kom på det härom dagen. 

IMG_2382
Det första jag tänkte när jag ser påsen var; ”eh, jag har inte önskat mig nånting från Svenskt Tenn, har inte ens varit inne på deras hemsida på länge”. Kan möjligen bero på att jag har haft en del annat att ta itu med det senaste dryga halvåret. Min nästa tanke är att det givetvis måste vara äldsta dottern som varit i farten. Hon har dessutom en fantastisk smak … till skillnad från somliga andra. 
IMG_2393
Paketen innehöll blomkrukor. Jag har flera sådana sedan tidigare men krukor kan man aldrig få för många av. Jag sänder dottern en varm tanke och kanske råkar säga det högt också. Jag kanske till och med  säger: ”HALLELUJA, PRIS SKE GUD … TACK X!” Maken garvar och säger: ”Du, det var faktiskt JAG som kom att du skulle få det!”

Well, efter 20-plus år kan han fortfarande imponera på mig mellan varven.

IMG_1070
Han åker iväg till jobbet och jag chillar/jobbar framför datorn innan jag åker in till Let’s Face it för att träffa marknadschefen Cissi och gå igenom lite produkter. 
IMG_0995
Jag blir så galet glad över att hon noterat min födelsedag och köpt superfina rosor till mig.

Ett par timmar senare hämtar jag upp äldsta dottern för att åka till Irradiakliniken.

IMG_1001
Hon går ju på en LPG-behandling där för att få alla spänningar i benen att lätta lite. 
IMG_1004
Paulina är dessutom en galet bra massör och då 27-åringen har grova låsningar i ryggen så fick hon även massage. Efteråt var hon helt slut. Vi hämtade upp talibanen och åkte till Espresso House i Bromma Blocks för att fika lite.
IMG_1012
Kvällen avslutas med familj och vänner på en av Stockholms Texas Longhorn-restauranger. Vi brukar äta där men jösses vad det inte var bra igår. Jag var den ende som tyckte att det var gott men var tvungen att hålla med alla andra när jag smakade på deras mat. Aptrist men de kanske har nån ny kock, eller nåt.
IMG_1011
Måste visa vad jag fick av Wilmer-Malin och hennes sambo. Jag älskar det!
IMG_1008
Vill även tacka er för alla fina gratulationer här och inne på Instagram. Jag blev superglad över era reaktioner på min bil. Trodde ni skulle dissa den helt och säga att jag var för gammal för en rosa bil!❤️

14
140

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00