ANNONS

Födelsedag … och så

/

Jag är ingen fan av mina egna födelsedagar och tycker kanske att man kan hoppa över dom.

Däremot säger jag aldrig nej till presenter. Älskar att öppna paket. Roligast är nog ändå att ge mig själv något jag verkligen vill ha.

IMG_0686
 I förra veckan lämnade jag in min bil till den här killen. Han heter Brani och äger reklamföretaget Oparusic Reklam med bifirman www.bildekorstockholm.com

Hans killar folierade min bil orange i höstas och jag har verkligen älskat den eftersom orange är en av mina favoritfärger. Men, från början ville jag ha en helt annan färg och mina vänner, med Wilmer-Malin i spetsen, övertalade mig att ”absolut inte välja den färgen”. 

IMG_0682 2
Jag ville ha en färg som stack ut och tänkte då att orange verkligen gör det. Min variant var dessutom matt, vilket inte finns över huvudtaget här i huvudstaden. En vecka efter att jag fått hem den så upptäckte jag att det finns fyra stycken Mini Coopers här i hooden som är just orangea. Dock inte matta men ändå. Jag blev skitsur. Inte en enda hade jag sett dessförinnan.

Maken och talibanen har tyckt att det varit jobbigt att åka i den då de tycker att den sticker ut.

I vintras bestämde jag mig. Måste byta färg. Till den jag ville ha från början. Åkte in till Brani nu i våras och bad honom visa mig nyanser på min absoluta favoritfärg. I förra veckan lämnade jag in bilen och nu har jag hämtat den. Min födelsedagspresent till mig själv. 

IMG_0792
Japp, knallrosa! Jag är lyckligare än lyckligast. Nu är den e x a k t så som jag vill ha den.

Mindre lycklig är resten av familjen. Äldsta dottern: ”Men mamma, så jävla lökig!” Maken: ”Du är fan inte klok, du kan inte göra det!” ... och så talibanen. Hon blev så jäkla sur på riktigt: ”Mamma, på riktigt, ALLA här i Bromma kommer veta att det är din bil och jag kommer skämmas ihjäl! Jag kommer ALDRIG att sätta mig i den!”

Jag ba’; ”Nämen OJ så tråkigt, då blir det mycket tunnelbana för dig från och med nu!”

… och som pricken över i:et så är den inte bara rosa, den är glittrig som attan när solen ligger på, hehe!

IMG_0805
I’m deeply in love. Bästa födelsedagspresenten ever!

Grattis till mig själv.

73
262

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00