ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ujuj, I’m so sorry

Mina läsare

Mona Rekommenderar

Hörni, dom här hårpinnarna ni vet …  Jag fick hem ett par hundra och trodde de skulle räcka hela sommaren men de tog slut på mindre än ett dygn. Förlåt.

166309221-origpic-a4f0ea
Jag var tvungen att kolla mina betalningar och såg att jag köpte min första pinne för 269 kr, och inte 249, som jag tidigare skrivit. Hittade rätt fabrik och kan sälja dom i min webbshop för 139 inkl porto.

Mailar fabriken senare i veckan och beställer hem fler. Hojtar när de kommer. I helgen ska jag försöka spela in en videosnutt om hur man sätter upp dom. Hur enkelt som helst, men ni är flera som efterfrågat det.

Ujuj, I’m so sorry

0
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights