När man blir varm i hjärtat

IMG_0508
Härom dagen fick en present av 27-åringen.

Älskar att hon vet hur hon ska göra mig glad.

… önskar bara att jag kunde göra h e n n e glad.

 

 1. Anne skriver:

  Så sant och vackert skrivet Charlotta. ❤️
  Det ger eftertanke.
  Mona, du gör henne lycklig bara av att vara du. ❤️

 2. Norpan skriver:

  Du har aldrig tänkt i de banorna, att hon gav dig gåvan just för att få se dig glad 😉💕….för det gör henne glad ❤️😘

 3. Viola skriver:

  Åh, från min lilla by där jag bor! Jag borde väl ha tröttnat på mässing vid det här laget, men se nää – älskar´t. Och du finns där för din dotter, 24/7, det är det hon vet och lutar sig mot – att du finns där.. Så axlarna bakåt, sträck på ryggen – tillsammans kan ni flytta på berg <3

 4. Omtänksam dotter. Det allra mest hjälpsamma du kan göra för henne är att hitta ett sätt där du kan finna ro och acceptans i det som hänt och sluta lägga energi på det. Jag förstår att det är svårt, kanske till och med känns omöjligt fortfarande, men jag vet också att det är vad som krävs både för din dotters välmående och för ditt eget. Att finna ro och acceptans betyder inte att du godkänner det som hänt, inte att du lyfter skulden från den ansvarige eller att du på något sätt förminskar händelsen, men det betyder att du ger dottern och dig själv en chans att börja läka så långt det är möjligt. Oavsett om allt ännu inte är utagerat så kan du bestämma dig för att tillräckligt stor skada är gjord och att det som är gjort inte går att göra ogjort oavsett vad du gör. Läkningen börjar med dig, men den kan inte börja förrän såret får vara i fred.❤️

  1. Erika skriver:

   Charlotta,
   Vilken fantastiskt, godhjärtad och varm kommentar du har skrivit.

   Även jag tar mig friheten att ta in dina vackra ord om läkning och acceptans.

   Detta var det finaste råd som jag någonsin har läst – som en bloggkommentar. TACK!

   Erika

  1. Helen skriver:

   Åh så fint och så sant

  1. Eva skriver:

   Åh va fint sagt! Tänkvärt för alla❤️

  1. Skriver under på vartenda ord du skriver Charlotta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..