ANNONS

Fifasen så fort tiden går … när man har kul

/

Mycket ledighet nu men tiden springer ändå iväg. De senaste dagarna har gått i familjens tecken. På nationaldagen lånade vi ut huset till Wilmer-Malin och hennes släkt. Malin med sambo, bor i en bostadsrätt och då vädret här i Stockholm var galet varmt så fick hon låna trädgården där hon hade middag för sin släkt. 

IMG_0677
Under tiden befann vi oss själva hemma hos några andra här i finhooden där nationaldagskvällen firades med bubbel. Att dricka alkohol är inte min starkaste gren men timmarna bara flög förbi och det blev aningen för mycket. Det kan ju lätt bli så när man har mer än lovligt kul!

I fredags hade vi middag hemma med goda vänner. Utan mobilkamera. När jag gick och lade mig var jag på väg att ta en sömntablett men något hindrade mig. La mig och satte på en film på iPaden. Som jag brukar göra. Tio minuter senare fick jag ett sms från 27-åringen. Hon befann sig bland vänner på en hemmafest men något tråkigt hände så strax efter midnatt satte jag mig i bilen och åkte 45 minuter långt åt helvete för att hämta henne. Klockan 02.15 kunde jag lägga mig och sova igen. Med en sömntablett i magen. Jefla tur att jag inte tog någon innan. Det finns en mening med precis allt. 

IMG_0759
I Stocholm har vi något som heter ”Smaka på Stockholm”(f d ”Restaurangernas dag”) under en torsdag-söndag varje år i juni.
IMG_0762
En kompis till mig och maken ”driftar” det och när vi käkade middag med henne tidigare i veckan så lovade vi att komma förbi.
58171132415__F037AC3E-DF13-47DF-B9CC-23899F4BBDB3
Jag blir sjukt stressad när det är mycket folk och gissa om det var typ besöksrekord tack vare det fantastiska vädret! Vi mötte upp Wilmer-Malin och en annan kompis, käkade … och drog hem. Nisse var superstissig och somnade på 0,2 sekunder i bilen. Han är inte heller van vid stora folkmassor. 
IMG_0767
Satte på tv:n och hann se de sista 5 minutrarna av det sommarprogrammet vad-det-nu-heter, med Gry Forsell. Trodde Bonnie Tyler hade kolat vippen för länge sen. Svinpoppis när jag var tonåring.
IMG_0770
Älskar att man plötsligt ser en kompis i publiken som rockar loss lika hårt som sångerskan!

Idag söndag. Ska tvinga båda mina barn att åka till återvinningen och sen till CityGross för att panta burkar. Jag drickar ju Cola Zero och talibanen slutade att klaga när jag gjorde en deal med henne om att hon får alla pantpengar. Norra Europas rikaste unge.

Ikväll familjemiddag. I nästa vecka är det skolavslutning och så råkar kärringen fylla år. Jag har gett mig själv världens bästa födelsedagspresent. I will let you know!

6
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00