När man hittar nya saker

Igår satt jag och letade efter refiller till min fotslip. Ni vet, en sån där från Scholls. 

P-30255
Hamnade på en sida som jag först trodde var skum eftersom de har allt från typ cykelpumpar till läppstift. Ett sorts GeKås fast i mindre upplaga. Blandat med skitmärken och märken man känner igen. ALLT var tokbilligt. Jag roade mig med att göra lite collage av en del av det jag hittade.
IMG_0754

IMG_0755

 

Till och med maken hittade lite grejer han ville ha.

IMG_0756

HÄR har ni länken!

 1. Malin skriver:

  Den där verksamheten känns inte ok. De vill att man binder upp sig med medlemsskap för att få handla billigt. Det är knappast lönsamt när man ser vilka varor det handlar om. För mig blir det billigare att handla på annat ställe om man räknar med den månadsavgiften. Oseriöst.

 2. Sanna skriver:

  Sidan ÄR skum. Urusel kvalitet, ofta finns inte det man vill ha i rätt stl. Samma med prylar, finns oftast inte och 139 sek per månad blir en del om man bara vill handla en gång eller ett par ggr och med tanke på att det man vill ha oftast är slutsålt.

  Att det är slutsålt kommer i separat mail, att säga upp medlemskapet är snudd på omöjligt. Usch, länka inte till sådant här, kan sätta andra i en besvärlig sits! VDS har tillräckligt att göra som det är.

  1. Va, är det så? Jag har fått en orderbekräftelse. Men du, vad i hela fridens namn har VDS med det här att göra?!

 3. Carina skriver:

  Oj 139 kr/ månad i medlemsavgift har du missat det ? Det står i användarvillkoren ❤

  1. Men vad fasen, varför kunde jag handla utan det? Ähum, nu fattar jag: de ingår som sagt i AWINs ”portfölj”, och då är jag automatiskt medlem. Skit också. Tokmissat det.

 4. Åsa skriver:

  Plusshop lägger automatiskt upp ett medlemskap på dig som är gratis första månaden. Sen kostar det 139 kr per månad om du inte kommer ihåg att säga upp det. Inte helt tydligt med detta då det inte krävs i Danmark.

 5. Ellen skriver:

  Hamnade du på en sida eller får du betalt för att lägga ut detta? Det framgår inte om sidan ÄR skum eller inte…

  1. Hamnade på en sida. Kollade runt. Googlade om den, såg att det svenska affiliateföretag jag jobbar med; AWIN har dom som kunder och då bestämde jag mig för att lägga in länkar. Det är därför jag har reklammarkerat det högst upp. (Det är ett danskt företag.) Jag har beställt grejer nu och jag förutsätter att det är en bra sida med tanke på AWINs inblandning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..