Jag har ju glömt att göra reklam!

För nån vecka sedan fick jag hem en sändning med nya ponchos. För er nya läsare kan jag berätta att de är av superhög cashmerekvalitet och jag direktimporterar dom för att kunna sälja till superlågt pris. I butik skulle de ligga på runt 2.500 kr.

Fabriken som gör dom är ett litet familjeföretag i Mongoliet som jobbat i 65 år med cashmere. Att jag kan sälja dom billigt är för att de bara jobbar med små kvantiteter och jag kan bara beställa max ett par hundra av varje färg åt gången. Cashmere är ull från getternas buk- eller halsparti och då familjen har ett begränsat antal getter så tar vissa färger slut ibland pga brist på ull. När jag började sälja dom för några år sedan så fick jag i min första sändning in syrenlila ponchos. Låter kanske asfult men jeflar som de sålde. Har sedan dess tjatat på dom att de ska färga in ull i den färgen igen men då efterfrågan i övriga världen är typ noll så har mitt tjat ännu inte lett till några nya i den färgen. Trist för efterfrågan är jättestor från dom som hann se dom i webbshoppen.

Hur som, har inte hunnit tagit några nya bilder så här är ett par från förra sommaren. Men, har du Instagram så gå in och kolla där. Har lagt upp en film på de färger som finns.

HÄR är webbshoppen. 

img_4112
img_4084
Japp, min hals före operationen ….

De finns i galet snygg grå och beige också. Plus några färger till!

  1. Och när får du in dom där hårprylarna igen? 😘😘

    1. Åh, tror att de kommer nästa vecka! Mailade dom igår och var lite sur på dom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..