ANNONS

Män och instruktioner

/

Det kanske är bäst att inleda det här inlägget med att jag är gift med the love of my life. Never the less så är han ibland en klåpare av rang.

Man kan ju tycka att, efter 20 plus år så känner man varandra hyfsat bra. Man fattar vad den andre menar. Man är typ världsbäst på att tyda sin partner.

Men så finns det avarter.

I helgen var jag ansvarig för kafeterian vid talibanens terminsavslutning på dansskolan. Jag och Håkan, maken till dansskolans ägare. Dessa terminsavslutningar med elevshower pågår alltid lördag och söndag. När lördagen är avslutad så brukar det alltid fattas saker och då jag bor närmast den matgrossist vi handlar av så ter sig det naturligt att jag handlar på vägen till showen.

I söndags var jag lite trött. Gick upp extra tidigt eftersom det vankades EU-val i den del av kafeterian som vi höll till och de skulle öppna dörrarna kl 08.00 … i normala fall är vi där vid 10.30.

Tröttheten ledde till att jag glömmer köpa tillräckligt många korvbröd och eftersom maken ska köra talibanen till elevshowen lite senare messar jag honom. Skriver att jag behöver ”tre paket korvbröd”. 

IMG_9842
Såna här. Det är möjligt att jag borde ha skrivit ”påsar” men jag tycker ändå att han borde ha fattat.

Han kommer med det här:

IMG_9841
Jag tycker ändå att man borde ha fattat att OM jag nu hade velat ha så här många så hade jag skrivit LÅÅÅÅÅDOR.

Han påstår att jag är ute och hojar rejält här.

Det tycker inte jag.

34
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00