Män och instruktioner

Det kanske är bäst att inleda det här inlägget med att jag är gift med the love of my life. Never the less så är han ibland en klåpare av rang.

Man kan ju tycka att, efter 20 plus år så känner man varandra hyfsat bra. Man fattar vad den andre menar. Man är typ världsbäst på att tyda sin partner.

Men så finns det avarter.

I helgen var jag ansvarig för kafeterian vid talibanens terminsavslutning på dansskolan. Jag och Håkan, maken till dansskolans ägare. Dessa terminsavslutningar med elevshower pågår alltid lördag och söndag. När lördagen är avslutad så brukar det alltid fattas saker och då jag bor närmast den matgrossist vi handlar av så ter sig det naturligt att jag handlar på vägen till showen.

I söndags var jag lite trött. Gick upp extra tidigt eftersom det vankades EU-val i den del av kafeterian som vi höll till och de skulle öppna dörrarna kl 08.00 … i normala fall är vi där vid 10.30.

Tröttheten ledde till att jag glömmer köpa tillräckligt många korvbröd och eftersom maken ska köra talibanen till elevshowen lite senare messar jag honom. Skriver att jag behöver ”tre paket korvbröd”. 

IMG_9842
Såna här. Det är möjligt att jag borde ha skrivit ”påsar” men jag tycker ändå att han borde ha fattat.

Han kommer med det här:

IMG_9841
Jag tycker ändå att man borde ha fattat att OM jag nu hade velat ha så här många så hade jag skrivit LÅÅÅÅÅDOR.

Han påstår att jag är ute och hojar rejält här.

Det tycker inte jag.

 1. Jag är på din mans sida. Jag hade också tänkt 3 påsar = lite för ett sådant evenemang. 🙈

 2. Ullis skriver:

  Helt på din sida Mona. Tre paket är aldrig tre lådor…

 3. Annie skriver:

  Är för en gångs skull på makens sida. Inför en stor tävling hade min inhandling sett ut exakt som hans😀

 4. Jag håller nog oxå mig på makens sida idag 🙊 inför en sån stor tillställning tänker jag ”herregud tre påsar, de e ju ingenting. Måste va lådor” haha

 5. Det här är gammalt, du har hängt ut din man för samma sak för något år sedan. Antingen tror du att läsarna har minnesförlust eller så har du det när det gäller din mans agerande.

  1. Ursäkta mig men du har NOLL koll. Han har ALDRIG handlat korvbröd tidigare. Ska du komma med kritik så se för fan till att du har på fötterna! Med tanke på vad du har skrivit tidigare så kan jag upplysa mina andra läsare att du är ett jävla troll.

  1. Ursäkta mig men du har NOLL koll. Han har ALDRIG handlat korvbröd tidigare. Ska du komma med kritik så se för fan till att du har på fötterna!

  1. Norpan skriver:

   ”Alfrida”, sorry to break it to you honey, men du är i så fall den ENDA läsaren som lider av minnesförlust 🤷.
   Mona har aldrig ”hängt” ut sin make pga korvbrödsköp, däremot flera andra felköp 😆.
   Be Mona maila mig din adress, så kan jag rada upp felköpen till dig, så du kan få ro i sinnet 😉😘

   1. HAHAHAHA! Hittade det här nyss i skräpkorgen eftersom jag har spärrat ”Alfrida”! Ja, du om nån har ju koll på vad jag skriver!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..