Yeay, bästa klippet från Ellos!

Just nu har dom upp till 40%!

Jag är inte direkt smal och man har ju alltid fått höra att det kanske inte är jättebra att ha mönstrat om man har några extrakilon. Det där har suttit i skallen i hela mitt vuxna liv, men för ett par år sedan bestämde jag mig för att skita i det. Jag ÄLSKAR mönstrat

IMG_7895
Den här brukar jag få många frågor om och den finns HÄR.
b (9)
Min senaste superfavorit här den HÄR, finns i flera färger. 
b (10)
…. som t ex grönt, HÄR
b (11)
Cool randig, HÄR. 
b (13)
Älskar den HÄR.
b (18)
Den här rutiga är supersnygg! HÄR.
b-1
Ännu en mönstrad; HÄR
b (17)
Denna kommer bli mitt nästa tillskott i min mönstrade samling. HÄR
b (15)
Är det någon av er som har den här? Kan inte få nån uppfattning om hur lång den är. Superfin och finns HÄR.

 

 1. H skriver:

  När man vare sig läser rubrik eller rabattrad men har desto mer otur med tanken och läser det som att du skulle ha mönstrat (lumpen) innan hjärncellen skakas rätt igen. ”Den där Mona har verkligen hunnit med mycket i livet hon, men att mönstra trodde jag aldrig…”

  1. HAHAHAHA!Jag var bara med i Lottakåren under några år…

 2. Norpan skriver:

  Jag såg en bild på dig från soppis på Vid Din Sida, när du hade den rosa blusen med blommor. Du var sååå snygg i den och tror att den gröna skulle vara lika snygg 😍👌💕

  1. Tack, jag älskar den! Har beställt den gröna också!

 3. Sanna skriver:

  Trevlig Mors Dag!

  Den blusen du frågar om är normallång, alltså funkar till vanligt skurna jeans eller hög midja. Med låga byxor glipar det. Tänk på att ta en storlek större, med dina boppar blir det en bh av den annars 🙂

  Jag gjorde misstaget att köpa en stl större då jag var osäker på storleken. Satt illa på mig men en väninna som drar mindre än mig men med superboppar fick den o jädrar vad snyggt den satt!

  1. Åh, tack för tipset. Ska beställa senare i kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..