Calou, Calou och ännu mer Calou

Jag ÄLSKAR mina Calouskor och får alltid komplimanger för dom. Eftersom de har gummisula så är dom perfekta för min onda rygg.

IMG_9516
I veckan var jag förbi deras showroom för att se vad de har för nyheter. 
IMG_9520
Mats och Carina är några av våra absolut närmaste vänner och de har varit ett extremt stort stöd för oss de senaste åren. De bor dessutom en spottloska ifrån oss så vi ses ofta.
IMG_9519
Jag hittade flera par jag tyckte om. 
IMG_9518
IMG_9514
IMG_9515
Ofta när jag är inne på deras hemsida så ser jag skor jag inte gillar, men, när jag provar dom så är dom skitfina på. Märkligt, blir lika förvånad varje gång. 
IMG_9521
Jag råkade få syn på dom här. Har flera stycken i samma modell och skinnet på dom här känns som sammet. Älskar dom men det är ju sommar strax så de får vänta tills i höst.

Köpte inga eftersom jag insåg att jag måste kolla igenom mina Calou-pjuck hemma först. Misstänker att jag har så det räcker och blir över. Jag är glad över att det är så många av er som har köpt dom. Börjar man använda dom så är det svårt att sluta just för att de är så sköna. Jag avskyr klackar men dessa klackar  är jättebra för det känns nämligen inte som att man har klack över huvud taget. HÄR kan ni se hela sortimentet.

 1. Sanna skriver:

  Jag tycker att du Är lagom smal.

  Ellos kläderna som du tipsar om är förskräckligt fula.

  Hur många BÄSTA vänner kan man ha? Vi har en handfull. Övriga är i kategorier: kompisar o bekanta.

  1. Åh, jag tycker att man kan ha flera bästa vänner. Mina bästa tjejkompisar är Wendy och Wilmer-Malin. Min man och mina bästa parkompisar är Calou-Carina och Mats samt Wilmer-Malin och hennes sambo. De är dom som känner mig/oss absolut utan och innan. Malin och Wendy har funnits i mitt liv i över 20 år. Utöver det så har jag flera andra nära vänner.

   … och en himla tur att smaken är som baken, hahaha!

 2. Jag har gått i många år och tänkt beställa dem. Läst din blogg sedan 2010 ish och sett många inlägg med caolu. Har en dålig nacke och rygg efter en olycka så bekväma skor är väldigt viktigt. Beställde mitt första par förra veckan. Herregud vad sköna den är! Älskar dom!!! Tack för tips!

 3. Carola skriver:

  Ja du nu har jag beställt mej ett par skor. Ska bli spännande att se om dom är så sköna som du säger 😃.

  1. Åh, du kommer inte bli besviken! Lova att berätta!

 4. Lotta skriver:

  På bilden där Mats sitter så finns det två par träskor som är röda! Vad heter modellerna? Kan inte hitta dom på deras hemsida.

  1. Fick svar från Carina nu: ”Den ena röda heter Alicia och den finns på hemsidan.. i 39 & 40. 37 finns på kontoret. Minna heter den andra röda men den har vi inte😟 bara prover i 37.”

   1. Lotta skriver:

    Tack snälla, men tyvärr så har jag knappt stl 36😥

 5. Calouskorna ser sköna ut men önskar att de hade funnits utan klack. Vet att du har sagt att man inte märker av den men har en dålig fotled och två riktigt dåliga knän så klack går bort även om skorna är mjuka att gå i. Tipsa gärna dina Calouvänner.

  1. Sandra skriver:

   Har kikat på hemsidan och de har några med låg klack som kanske skulle fungera för dig?

   Skulle kunna köpa många av de även om jag inte provat de än. Men ekonomin sätter stopp än så länge men snart så.

   1. Tack för tipset. Har kikat på hemsidan och det finns bara ett par med tillräckligt låg klack för mig och de kan jag inte köpa då jag behöver ha en rem runt hälen. Att få tag i bra skor för onda fötter och knän är besvärligt. Just nu är det bara Foppatofflor och gympaskor som fungerar. Har rätt mycket skor i min garderob som inte funkar just nu. Hoppas innerligt att min fotled och ena knät går att operera igen så smärtan när jag går och även när jag ”latar” mig försvinner. Har man inte haft problem med sina fötter är det svårt att förstå hur mycket det påverkar kroppen. Så länge jag kan göra nästan vad jag vill är jag tacksam att det ”bara är fot och knän” som krånglar. Det finns de som har större problem än vad jag har och man måste försöka se det positiva istället för det negativa. Nu har kärringen gnällt klart!😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..