ANNONS

Calou, Calou och ännu mer Calou

/

Jag ÄLSKAR mina Calouskor och får alltid komplimanger för dom. Eftersom de har gummisula så är dom perfekta för min onda rygg.

IMG_9516
I veckan var jag förbi deras showroom för att se vad de har för nyheter. 
IMG_9520
Mats och Carina är några av våra absolut närmaste vänner och de har varit ett extremt stort stöd för oss de senaste åren. De bor dessutom en spottloska ifrån oss så vi ses ofta.
IMG_9519
Jag hittade flera par jag tyckte om. 
IMG_9518
IMG_9514
IMG_9515
Ofta när jag är inne på deras hemsida så ser jag skor jag inte gillar, men, när jag provar dom så är dom skitfina på. Märkligt, blir lika förvånad varje gång. 
IMG_9521
Jag råkade få syn på dom här. Har flera stycken i samma modell och skinnet på dom här känns som sammet. Älskar dom men det är ju sommar strax så de får vänta tills i höst.

Köpte inga eftersom jag insåg att jag måste kolla igenom mina Calou-pjuck hemma först. Misstänker att jag har så det räcker och blir över. Jag är glad över att det är så många av er som har köpt dom. Börjar man använda dom så är det svårt att sluta just för att de är så sköna. Jag avskyr klackar men dessa klackar  är jättebra för det känns nämligen inte som att man har klack över huvud taget. HÄR kan ni se hela sortimentet.

12
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00