Förvaring – nån som är bra på det?

Jag har lyxen av att ha ett eget badrum medan de två andra husgrisarna delar på ett i källaren. Förvisso ett stort och snyggt badrum med värsta ångduschen, men jag har hellre ett litet som är mitt alldeles egna. Det ligger dessutom i vårt sovrum. Kan inte ha det så mycket bättre. 

IMG_8993
Kollar hur rörigt det är.
IMG_8987
IMG_8989
Jag behöver organisera mina grejer. Läppstiften t ex: har svårt att få en överblick när de ligger huller om buller i en låda.
IMG_9487
Jag har två skåp, båda är fyllda.
IMG_9488
Visst, jag vet att det är shitloads med produkter men jag går igenom allt, provar och utvärderar. Ingen hemlighet att jag är mycket intresserad av just hudvård.
IMG_9481 2
Jag älskar förvaring men behöver dock tips på hur jag ska förvara allt.
images-1
Jag beställt en liknande sån här, och hoppas att det ska funka.
IMG_9484
Hur många har en spegel som man kan titta i när man sitter på toa, hehe …

Ni som är skönhetsnördar; har ni några bra tips hur man displayar allt och gärna om ni vet var man hittar bra förvaring? Ovanför handfatet och nedanför spegeln har jag ju en ”hylla” som är ca 15 cm bred så det är där jag hade tänkt ha några sorts småhyllor.

 1. anna skriver:

  Det rymms ju ett eller flera spegelskåp ovanför handfatet, på hyllavsatsen så att säga. Ikea har fina i olika prisklasser och med inbyggd belysning om man vill ha det.

 2. Ett annat förslag är att plocka ut allt smink och ordna ett underbart sminkbord Med fantastiska speglar och ljus.
  Bara ha tvätt och pyssel grejer i badrummet.
  🌟🤩🌟🎁💅🏻💍🎀🛍

  1. Problemet är att jag inte har någon plats, annars hade jag lätt gjort så!

 3. Elenor skriver:

  Kan tipsa dig om att kolla in på Pinterest – här hittar du idéer till allt du bara vill.😉

  1. Åh, D E T var ett bra tips, har tokglömt Pinterest!

 4. Har du möjlighet att klämma in en eller två höga Alex 9-lådor från Ikea? De är SUPER för smink-, hårvårds- och hudvårdsförvaring. Sen är de ju inte det snyggaste, men definitivt snyggare än att ha en miljard pryttlar framme… mvh Sveriges värsta sminkhoarder

 5. Varför inte ha bara det du provar just för stunden framme ? Och ha en låda till varje märke med etikett .
  Finns ju inte en möjlighet att du kan prova alla samtidigt .
  Jag skulle bli tokig av röran 🙈

  Kram från hon som använder tvål & vatten

  1. Nä, jag kör minst en månad med varje produkt, annars märker jag ingen skillnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..