Tonåringar och teflon

Man vet att något är i görningen när man kommer hem och tonåringen är på redigt bra humör. När det kvittras som en jefla kanariefågel på crack.

Mycket riktigt. 38 sekunder efter att jag kommit innanför dörren så kommer ett mycket lent: ”maaaamma, skulle jag … snälla … kunna få låna den här?” ... samtidigt som hon kommer ut från sitt rum … med en ny klänning som jag inte hunnit använda ännu.

IMG_9557
Liiite svårt att säga nej när den sitter perfekt och när hon har värsta smörleendet i fejset.

”Okej, men du lagar maten resten av veckan!”

Nu ska vi se om hon har tonårsteflonhjärna när hon tvättat den och ska lämna tillbaka den i rätt rum eller om den kommer hänga permanent i hennes garderob. 100 spänn på det senare och ett ”oj, jag glömde…”.

 1. Jättefin klänning, vart är den köpt?

 2. Min mamma brukar konstatera att hon är tacksam över att vi inte hade samma klädstorlek. Det räckte med att hennes skor försvann. Vi hade delad vårdnad, men jag hade något mer umgänge, så att säga…

 3. A skriver:

  Jobbar på Lindex och jag kan lova er som påstår att leo är tantigt att det går hem i alla åldrar. 🙂 Det är omåttligt populärt och utbudet leomönstrade plagg ökar ständigt.

 4. Karin skriver:

  Alltså. Klänningen i sig kan jag väl inte klaga på. Men mönstret! Leopardmönstrat, tigerrandigt, eller vad det må vara för djurmönstet hör inte hemma på ungdomar. Inte för inte som det går under namnet klimakteriemönstrat! Jättefult. Enligt mig. Hellre bilder på små tigrar, leoparder eller zebror… 🙂

  1. Igår var jag på en uppvisning i hennes skola och jag kan lova att leomönstrat fanns på fler än 20 stycken! Då slutade jag att räkna.

 5. Myy gaaad vilken klänning!!
  Sitter så fint på henne, var är den köpt?? Ellos ??

  Mona, det var ju det där med att du får ”låna” av dig själv 🤣🤣🤣

  Trevlig helg
  Kram ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..