ANNONS

Tonåringar och teflon

/

Man vet att något är i görningen när man kommer hem och tonåringen är på redigt bra humör. När det kvittras som en jefla kanariefågel på crack.

Mycket riktigt. 38 sekunder efter att jag kommit innanför dörren så kommer ett mycket lent: ”maaaamma, skulle jag … snälla … kunna få låna den här?” ... samtidigt som hon kommer ut från sitt rum … med en ny klänning som jag inte hunnit använda ännu.

IMG_9557
Liiite svårt att säga nej när den sitter perfekt och när hon har värsta smörleendet i fejset.

”Okej, men du lagar maten resten av veckan!”

Nu ska vi se om hon har tonårsteflonhjärna när hon tvättat den och ska lämna tillbaka den i rätt rum eller om den kommer hänga permanent i hennes garderob. 100 spänn på det senare och ett ”oj, jag glömde…”.

13
76

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00