ANNONS

Sent ska syndaren vakna

/

Härom kvällen var jag ute och åt middag med Wilmer-Malin, 27-åringen och ett par kompisar till Malin. Vi skulle testa en ny restaurang, som enligt hemsidan lovade mycket god italiensk mat. 

IMG_9564
Kan ju säga att den restaurangen har en del att jobba på. Bläk vad dåligt det var.
IMG_9563
Anyway, vi hade kul som fasen. Ola visade mig hur Grinder funkar. Typ Tinder för gaykillar, och jag fick scrolla igenom ”utbudet” som fanns just precis i området där vi var. Man kan väl säga att skillnaden mellan de som lägger ut sig på Grinder kontra Tinder är … ähum … stor. Lite mer naket so to speak. Bilden ovan var typ den enda killen som hade kläder på sig. Den här dejtingvärlden är helt okänd för mig eftersom jag har levt i fasta förhållanden sedan jag var 15 år. Jag bara gapar när kompisar berättar hur det funkar där ute och känner att jag kommer nog fortsätta att vara gift tills jag trillar av pinn.

Vi kom så klart in på sex och då säger Ola ett ord jag inte känner igen:”bukkake”. Jag hör fel och tror att han säger ”buttcake” och undrar vad det är för sexgrej.

Hälften av sällskapet börjar gapskratta. Från tårna upp till hårrötterna. Halva restaurangens gäster vänder sig mot oss. Jag och Wilmer-Malin förstår inte alls vad Ola pratar om.

”Bukkake, HERREGUD, vet du inte vad det är för nåt?!” 

”Alltså, nä, det vet jag inte!”

Ännu mer skratt. Jag och Wilmer-Malin stirrar på varandra och fattar absolut ingenting. Skrattsalvorna ekar medan jag går in på Google. 

IMG_9562
Tänker inte skriva här vad det betyder, ni får googla själva men jag kan ju säga så mycket att jag och Malin är uppenbarligen jefligt gamla för det här vet tydligen ”ALLA”!

Please säg att inte ni heller vet vad det är för något.

Mvh

Född på stenåldern

69
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00