ANNONS

Trådlösa hörlurar

/

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 18.10.55

Det blev dom här. TACK för infot med glasögon och hörlurar, hade inte tänkt på det alls. Det avgörande när jag väljer hörlurar är det här med brusreduceringen. Det är galet skönt att stänga ute precis allt annat än det man lyssnar på. Jag lyssnar ju aldrig på musik, bara på poddar eller tittar på film. Insåg också att, eftersom jag ofta ligger i sängen och tittar på film i min iPad så blir det för knöligt med stora hörlurar. Kanske får investera i ett par senare, just för flyg och sånt men Bose är så jädrans dyra så jag får blogga på ett tag till.

2
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00