Ni som kan hörlurar, please help

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 09.20.03
I flera år har jag haft dessa från Bose. Överlägsna då de är brusreducerande vilket gör att du kan stänga ute ALLT ljud utanför hörlurarna. Alla som får testa dom tappar alltid hakan i golvet över hur bra dom är. Kan dessutom inte ha ”vanliga” små, typ Apples egna, eftersom dom ramlar ur öronen. Måste ha så kallade ”in ear”.

Jag älskar dom och använder dom varje dag. Igår gick dom sönder. Jag blev skitledsen eftersom dom inte är jättebilliga men måste köpa nya typ nu. Flera kompisar säger att de tycker att vanliga lurar är bättre men jag tycker att det ser så klumpigt ut, eller?

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 09.18.30
Bose har ett par, med exakt samma funktion; brusreducerande (det är ett måste för min del). Frågan är nu: ni som har såna här stora, ÄR det verkligen bekvämt?

 1. Tessan skriver:

  Jag har Bose in ear som är brusreducerande. Min man har on ear brusteducerande. Jag har lånat dem nån gång men jag kan inte ha såna lurar. Jag får liksom ont på öronen av dem. De är fruktansvärt obekväma 😂. Så köp in ear, de är bäst och tar liten plats när man flyger. Kram

 2. Anna skriver:

  Min man (som är glasögonbärare) har de Bose du visar på bilden. Han har dem i jobbet och hemma. Är supernöjd! 🙂

 3. Jennie skriver:

  Har sen jag varit liten haft små hörlurar, för att stora pajar frillan 😉 Sen skaffade jag Bose 25 och nu senaste egendesignade Bose 35. Älskart. De ramlar inte av, sitter där och utesluter allt ljud precis som dina tidigare.

  Men det är ju smaksak. Såklart dessa är klumpigare, men märks inte när de sitter på. Jag kan lätt ha mina på i flera timmar.

 4. Alltid haft samma som du och älskat dem men mannen bytte till Bowers and Wilkins on ear och jag längtar tills mina går sönder så jag kan byta också. Visst är de lite dyrare än Bode men funkar även med glasögon 🙂 Åk in till HiFi-klubben eller liknande och prova lite olika! Alla huvuden är ju olika och där får du proffshjälp!

 5. J skriver:

  Jag köpte Bose on ear när mina Bose in ear gick sönder. Ångrar köpet varje gång jag ska använda de… SÅ nej fortsätt med de som du är nöjda med.

  1. Har precis beställt in ear med den nya halsgrejen. Trådlös. Ska hämta i morgon. Överlycklig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..