ANNONS

Ni som kan hörlurar, please help

/

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 09.20.03
I flera år har jag haft dessa från Bose. Överlägsna då de är brusreducerande vilket gör att du kan stänga ute ALLT ljud utanför hörlurarna. Alla som får testa dom tappar alltid hakan i golvet över hur bra dom är. Kan dessutom inte ha ”vanliga” små, typ Apples egna, eftersom dom ramlar ur öronen. Måste ha så kallade ”in ear”.

Jag älskar dom och använder dom varje dag. Igår gick dom sönder. Jag blev skitledsen eftersom dom inte är jättebilliga men måste köpa nya typ nu. Flera kompisar säger att de tycker att vanliga lurar är bättre men jag tycker att det ser så klumpigt ut, eller?

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 09.18.30
Bose har ett par, med exakt samma funktion; brusreducerande (det är ett måste för min del). Frågan är nu: ni som har såna här stora, ÄR det verkligen bekvämt?

26
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00