Madonna ska kanske gå i pension nu

1558221982735
Holy fuck. Såg ni på Eurovision igår? Det var inte bara e n skämskudde man behövde när hon sjöng ”Like a prayer”. Är hon verkligen så stor att INGEN törs säga att hon sjunger galet falskt?

Madonna, som är så galet professionell (har sett henne live själv) måste ha blivit döv på gamla da’r för det där var sjukt pinsamt. Showen i sig var fantastisk, men nä, odla sig lite blommor eller något annat, kanske vore bättre.

 1. liisa skriver:

  Madonnas uppträdande kanske inte var det bästa, men det har knappast något med åldern att göra, och det skulle vara jäkligt synd om hon gick över till att odla blommor.
  Hon har alltid kört sin egen väg, och kommer så att göra. Måste kvinnor alltid kritiseras för det ena eller det andra? Och varför skulle en 60-åring som är fysiskt och mentalt yngre än många 50-åringar gå i pension?

  1. Hon sjöng förjävla dåligt. Vissa säger att hon aldrig haft en sångröst men jag upplevde inte det när jag såg henne live. Vad jag menar är att hon borde pensionera sig som sångerska och ägna sig åt allt annat än att sjunga. Hade sagt samma sak om hon var 40. Eller om hon hade varit en man. Könet spelar NOLL roll.

 2. Marita skriver:

  Jag var på hennes konsert i Göteborg förförra gången hon var här och inte nog med att hon dök upp en timme för sent, hon var sjukt otrevlig när hon väl kom, sjöng dåligt och betedde sig som en barnunge på scen.
  Så detta magplask var inte så förvånande, hur Anders Nunstedt i Expressen kan hylla Like a prayer numret är heeelt obegripligt!!

 3. Oerhört pinsamt var det, för det gage hon fick ( 1,6 miljoner dollar ) tycker man att hon borde levererat bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..