ANNONS

The future

/

Efter all skit som har varit de senaste åren så kan man lugnt säga att Medium-Christina har varit ett enormt stöd. Träffade henne genom Wilmer-Malin för några år sedan. De har känt varandra länge och när Malin föreslog att jag skulle träffa hennes kompis Christina för en reading så hoppade jag jämfota av glädje.

Jag har alltid varit intresserad av det mediala och övernaturliga. Möjligen inte så mycket på aliens kanske. Genom åren har jag blivit spådd ett antal gånger men fram till jag träffade Christina så var det bara en enda av alla jag mött, som var bra. Problemet var bara att när jag behövde ett seriöst medium så kom jag inte ihåg vad den som varit bäst hette eftersom hans spått mig 25 år tidigare.

Träffar Christina, som redan när hon tar min hand då vi hälsar, säger saker som gör att det går en rysning uppför ryggraden. Det här med medium som säger saker som det absolut inte kan ha den fetaste aning om … precisa saker, inte bara något som man tänjer på för att det ska passa in. Christina är galet grym. Hon har gjort flera readings på mig och so far har precis allt inträffat.

Jag går inte till henne bara för att höra en massa om framtiden. Ofta kan det vara så att jag ska bestämma mig om något men inte vet riktigt om jag ska ta riktning A eller B. Då träffar jag henne, utan att säga något om mina funderingar, och efteråt har hon sagt så pass mycket att jag vet vilken väg jag ska ta.

Nu är det dags igen. Jag är vilsen i lite frågor och behöver lite ledning så jag ska träffa henne i nästa vecka. Fördelen när man är kompis med ett medium är att man får tid även om hon har röva full. Pratade med henne härom dagen och hon berättade att hon har frigjort tider vilket betyder att hon har en hel del luckor plus att hon även tar readings på helger numer. Bor du inte i Stockholm så gör det inget för hon föredrar telefonreadings. När hon sa det första gången så var jag tvungen att fråga henne hur fasen det funkar. Har alltid trott att man måste s e vederbörande men näpp, hon säger att det är tvärtom: ”om jag träffar personen så måste jag ”skala” av en massa onödig information men genom telefonen så är det ”renare”, inget som stör runt omkring. Well, inte för att jag fattade så mycket vad hon menade men uppenbarligen är ni som gjort telefonreadings med henne väldigt nöjda.

Jag har inget som helst samarbete med henne men gör ändå reklam för henne då hon är så sjukt duktig. Gå in på hennes hemsida och är det bokat när du kan, maila henne, hon har en buffert med tider i ”garderoben”.

Återkom gärna, g ä r n a, till mig här om vad ni tyckte. Av alla hundratals läsare som kontaktat henne så är det en enda som inte varit nöjd. Säger en hel del om hennes överlägsenhet. (Kan påpeka att det fanns förklarliga orsaker till den som var missnöjd.)

Hur som, jag går till Christina ungefär en gång i halvåret när det handlar om rena readings och fifasen SOM det har hjälpt mig!

19
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00