ANNONS

Hur man inleder en helg på bästa sätt

/

IMG_9290
Igår morse åkte jag in till Åhléns för en pressfrukost med bareMinerals.
IMG_9271
Jag gillar pressfrukostar eftersom det alltid serveras galet goda saker. 
IMG_9273
IMG_9274
Den här råsaften måste jag ta reda på var man kan köpa för den var sjukt god.
IMG_9269

Jag började använda bareMinerals för över 20 år sedan, långt innan det kom till Sverige. Jag tror till och med att de var först på marknaden med mineralpuder och idag finns det flera företag som har det men bM är Rolls Roycen. Har under åren noterat att de även har utvecklat andra produkter men jag har haft fullt upp med andra märken och inte provat (bortsett från deras ögonskuggor som är grymma). De jobbar mot att vara 100% veganska men just nu är de uppe på 70%. Allt tar tid. 

IMG_9268
Däremot har jag, genom kunniga kompisar i sminkbranschen, hört talas om deras Complexion Rescue-foundation (till höger) och att den ska vara något extra, men eftersom jag köper 99% av mina grejer på nätet så blir det svårt med foundations, som ska provas ut så att det blir rätt färg. Därför har jag inte fått tummen ur.
IMG_9282
Nu lanserar dom ett foundationstick med SPF25, den första ever vattenbaserade, som ska vara fantastisk … och dryg. Kan även användas som concealer eller för contouring. 
IMG_9285
Är det någon av er som har provat deras läppstift? Berätta i så fall. Jag försöker hålla mig till svenska företag men ibland går det åt helvete när jag ser produkter som jag gärna vill testa. 
IMG_9267
När såg dom här fick jag däremot svårt att andas på riktigt. Dessa highlighters lanseras i juni och jag kommer köpa dom direkt. Jäklar vilken lyster och man kan använda dom som rouge också.
IMG_9295
Innan jag gick fick jag en perfekt utprovad färg på det nya foundationsticket. Ska bli intressant att prova. 
IMG_9301
På dessa pressträffar så lär man känna många i skönhetsbranschen.
IMG_9303
Tove Castor är i grunden en stylist, en galet bra sådan också, och vi är ofta på samma pressevents.

Jag hade en date och var tvungen att hasta därifrån för att hämta Synoptik-Deniz. Vi drog vidare bort till Mall of Scandinavia(vår megagalleria för er som inte vet) för en tidig lunch. 

IMG_9310
Blev glad när jag såg den här på restaurangen. CRF ligger mig varmt om hjärtat. Gratis rehab för cancerpatienter. Läs mer HÄR
IMG_9313
Supergod lunch med väry fin vän.
IMG_9314
Vi lärde känna varandra in and out under våra två veckor i Bolivia. Hon är huvudansvarig för Optiker utan gränser på Synoptik och är svinduktig. Älskar intelligenta människor.
IMG_9319
Efter lunchen åkte jag till dagis och hämtade Nisse. Personalen har en liten misstanke om eventuell urinvägsinfektion så de hjälpte mig med ett kissprov, som jag tog med mig till veterinären.
IMG_9321
Min vanliga veterinär hade inga tider så jag ringde ett ställe som ligger närmare oss här hemma. Det stället ringde jag när vi köpte Nisse men då hade inte de inga tider över så därför blev de så att vi tog en annan veterinär som vi fortsatte hos.
IMG_9322
Senaste gången Nisse var hos en veterinär så kastrerades han och även fast det var på ett annat ställe så kände han vibbarna direkt.
IMG_9333
Var inte jättesugen på att vara kvar i lokalen. Kolla ögonen: ”matte, kan vi dra, fort som fan!”
IMG_9360
Även om jag varit nöjd med min tidigare veterinär så kan jag säga att jag har kommit ”hem”. Jäklar vilka trevliga människor. Lätt att vi ska börja här från och med nu.
57978951790__5395CFF0-F863-4179-BCB3-68C04AADCD9E
1425 pickadoller senare och en hund utan infektion åkte vi hem. Älska att man inte tvekar en sekund när det handlar om utgifter för ens husdjur. Man konstaterar bara att man känner sig rånad, men är mer glad över att ha en frisk hund. 
IMG_9400
Kvällen tillbringade jag med dom här sköningarna; Helene, Catrin (från Ardell) och Sam (ena halvan av Daisy Beauty).
IMG_9396
Jag hade med mig lite sånt här, koffeinfilter, som jag visste att ”Blocket” aka Jessica Blockström (skönhetsredakör på Femina) använder.
IMG_9394
Problemet var bara att hon hade så bråttom att få in filmen i munnen att lade den fel och försökte flytta på den. 
IMG_9397
Det blev aningen geggigt. Vi ”fann” för övrigt varandra i Paris för ett par veckor sen och hon är en ”keeper”.  Älskar bra människor. 
IMG_9398
Jag älskar att hänga med Sam och Kicki och oftast ses vi i sammanhang där jag är bloggare men ibland hänger vi som privatpersoner och sitter och skvallrar.
IMG_9403
Kicki visade nya numret av Daisy Beauty, som snart är klart. Världens bästa skönhetstidning, om man är det minsta intresserad av hudvård och smink. 
IMG_9401
Sen ägnade vi kvällen åt att testa ansiktsmister. Jag är ju toksåld på Linda Hallberg Cosmetics men hittade ett par andra riktiga pärlor.
IMG_9418 2
Babor och Dior blir mina nästa inköp. De andra tyckte att Babor hade för mycket parfym men den doftade gudomligt. Jag fuktsprejar ansiktet hundra gånger om dagen, superskönt. 
IMG_9413
IMG_9415
IMG_9414
IMG_9417
Vi sprejade som dårar och jag höll på att kissa på mig av skratt. 
IMG_9405
Den här däremot. Fifan så jäkla äcklig. Luktade bajs. Sam berättade att molekylerna i blomman jasmin och just bajs är extremt lika.
IMG_9427
Jag är så jäkla lyckligt lottad med bra vänner. Skulle inte klara en minut i livet om det inte vore för dom.

… och helgen kunde inte ha startat bättre. Nu ska jag in till Wilmer Kaffebar och äta frukost med äldsta dottern.

Life is nice. Trots allt.

12
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00