ANNONS

När man går på halvfart

/

Det är mycket i skallen nu så den här veckan har jag dragit lite i handbromsen. Packar ordar och gör det jag ska, men det här med att sitta med datorn och jobba undan en massa ”måsten” … ähum … not so much. Istället har jag gjort sånt som gör mig glad. 

IMG_9118
Hämtade Synoptik-Deniz från farbror doktorn då hon var lite ”krasslig”. Vi passade på att ta en fika innan jag körde henne hem. Vi hängde ju två veckor i Bolivia med Optiker utan gränser, men har inte riktigt hunnit träffas så ofta efter resan.
IMG_9120
Alltså, jag älskar den här kavajen. Dessvärre framgår det inte att det är silvriga glittertrådar. Galet snygg. Köpte den för typ 200 kr på Primark i London i december. Har den inte så ofta då 27-åringen har en likadan som hon ofta använder och vi umgås ofta. Passar på lite när vi inte ses. 
IMG_9136
Sen har jag varit ute på Lidingö, hos Frans-Linda på ChicClinic och köpt nya fransar. Har gått hos henne i tre år nu tror jag och får panik när jag ser hennes växande mage. I augusti kommer en liten tjej och sen blir hon borta i några månader.
IMG_9134
Jag kommer känna mig väry naken kan jag säga. 
IMG_9132
Jag älskar att hon alltid fixar lite extra: noppar brynen och vaxar min mustasch. Är rosa i hela fejset i flera timmar efteråt!
IMG_9088
Har även hunnit ha möte med superchääääferna på Bonnier, där min blogg ligger. Jag har jobbat med Daniel i flera år och lärde känna the big boss Caroline för ett par år sedan. Hon har dessvärre sagt upp sig från sitt hot shot-jobb så I will miss her dearly. 
IMG_9092
Har för övrigt hittat ett fik här i finhooden som jag gillar, Nero.
IMG_9097
Hade en dejt med hudvårds-Lena där i veckan. 
IMG_9095
Det var dessutom hon som tipsade mig om stället. Lena jobbar ju på LÓréal, som har sitt huvudkontor 50 meter därifrån … här i Bromma. 
IMG_9147
Sen har jag träffat Pons-Carmen. Gammal kompis som jag inte har träffat IRL på läääänge. Ibland blir det så när man har mycket som händer i livet. 
IMG_9139 2
Fick lite svårt med andningen när hon öppnade dörren och blicken drogs till hennes fötter. Jag älskar ju Pons och har shitloads, men dessa har jag tokmissat. 
IMG_9149
Just det, jag måste fråga er en sak. Igår kom Glossybox-lådan och jag blev skitglad. Är nämligen jättenyfiken på Therese Lindgrens veganska märke, IndyBeauty, men har inte hunnit testa. Har ni provat några av hennes produkter? Vilka? Bra? Har för övrigt tänkt fortsätta med prenumerationen av GlossyBox eftersom just såna här överraskningar är jättebra. 159 kr i månaden för att upptäcka bra produkter är klart prisvärt. HÄR om du är intresserad. 
IMG_9161 2
Har för övrigt bestämt mig för att göra EN sak om dagen som gör mig glad.

Men, att köra på halvfart i flera dagar straffar sig. Ligger galet efter med samarbeten och annat som ska upp.

13
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00