När man går på halvfart

Det är mycket i skallen nu så den här veckan har jag dragit lite i handbromsen. Packar ordar och gör det jag ska, men det här med att sitta med datorn och jobba undan en massa ”måsten” … ähum … not so much. Istället har jag gjort sånt som gör mig glad. 

IMG_9118
Hämtade Synoptik-Deniz från farbror doktorn då hon var lite ”krasslig”. Vi passade på att ta en fika innan jag körde henne hem. Vi hängde ju två veckor i Bolivia med Optiker utan gränser, men har inte riktigt hunnit träffas så ofta efter resan.
IMG_9120
Alltså, jag älskar den här kavajen. Dessvärre framgår det inte att det är silvriga glittertrådar. Galet snygg. Köpte den för typ 200 kr på Primark i London i december. Har den inte så ofta då 27-åringen har en likadan som hon ofta använder och vi umgås ofta. Passar på lite när vi inte ses. 
IMG_9136
Sen har jag varit ute på Lidingö, hos Frans-Linda på ChicClinic och köpt nya fransar. Har gått hos henne i tre år nu tror jag och får panik när jag ser hennes växande mage. I augusti kommer en liten tjej och sen blir hon borta i några månader.
IMG_9134
Jag kommer känna mig väry naken kan jag säga. 
IMG_9132
Jag älskar att hon alltid fixar lite extra: noppar brynen och vaxar min mustasch. Är rosa i hela fejset i flera timmar efteråt!
IMG_9088
Har även hunnit ha möte med superchääääferna på Bonnier, där min blogg ligger. Jag har jobbat med Daniel i flera år och lärde känna the big boss Caroline för ett par år sedan. Hon har dessvärre sagt upp sig från sitt hot shot-jobb så I will miss her dearly. 
IMG_9092
Har för övrigt hittat ett fik här i finhooden som jag gillar, Nero.
IMG_9097
Hade en dejt med hudvårds-Lena där i veckan. 
IMG_9095
Det var dessutom hon som tipsade mig om stället. Lena jobbar ju på LÓréal, som har sitt huvudkontor 50 meter därifrån … här i Bromma. 
IMG_9147
Sen har jag träffat Pons-Carmen. Gammal kompis som jag inte har träffat IRL på läääänge. Ibland blir det så när man har mycket som händer i livet. 
IMG_9139 2
Fick lite svårt med andningen när hon öppnade dörren och blicken drogs till hennes fötter. Jag älskar ju Pons och har shitloads, men dessa har jag tokmissat. 
IMG_9149
Just det, jag måste fråga er en sak. Igår kom Glossybox-lådan och jag blev skitglad. Är nämligen jättenyfiken på Therese Lindgrens veganska märke, IndyBeauty, men har inte hunnit testa. Har ni provat några av hennes produkter? Vilka? Bra? Har för övrigt tänkt fortsätta med prenumerationen av GlossyBox eftersom just såna här överraskningar är jättebra. 159 kr i månaden för att upptäcka bra produkter är klart prisvärt. HÄR om du är intresserad. 
IMG_9161 2
Har för övrigt bestämt mig för att göra EN sak om dagen som gör mig glad.

Men, att köra på halvfart i flera dagar straffar sig. Ligger galet efter med samarbeten och annat som ska upp.

 1. Annika skriver:

  Var hittar jag Pons-Carmens skor? De där vill jag ju också ha, riktigt snygga!

 2. Anne R skriver:

  Har Thereses handcreme. Köpte för doften. Gillar den.

   1. Jag ogillar handkrämen kraftigt. Otäck vaniljdoft och känns som plast på händerna. Blir inget mer köp. Inget jag rekomenderar med andra ord. Biotherm är överlägset bäst tycker jag och jag har provat mängder av handkrämer.

 3. Doris skriver:

  Ang.Therese Lindgren. Köpte läppglans igår och den är underbar! Jag har lite konstig allergi och var lite nervös, men det var inga problem 🙂
  Rekommenderas!!!

  1. Tack, då ska jag prova. Kicki på Daisy Beauty säger att läppstiften är bra så det tänker jag också köpa.

 4. Tänkte påPons-Carmen när jag gick på strandpromenaden i Palma på Mallorca där jag är på semester. Mycket dåliga kopior av skorna. Carmens skor är suveräna.

  1. I know, de är överlägsna men också originalet, så det är ju inte så konstigt!

 5. Maria skriver:

  Apropå att packa ordrar…..Hur går det med ”shit happens”.
  När får ni in den igen ?
  Har väntat lääääääänge nu 😉😊

  1. Darlo, tillhör du dom som valt att vänta? Kan säga att det inte går jättebra. Min leverantör har grova problem med tillverkaren … som plötsligt slutade att svara på mail. Man kan säga att det varit/är lite krisigt då leverantören betalade i förskott för alla de tusentals som brann upp i fabriksbranden. Nu har leverantören hittat en tillverkare i Europa så med lite tur kan de få fram exakt samma innehåll som SH hade och så kan vi få det därifrån. Om du inte orkar vänta och har betalat så maila mig så ser jag till att ekonomibönan gör en återbetalning.

   1. Maria skriver:

    Tack för svar.
    Nejdå, har ingen order jag väntar på men tänkte beställa.
    Står ”Kommer inom kort ” typ när jag sökt på den därav att jag väntat.
    Då kanske jag får sikta in mig på nån annan sort istället.

    1. Gör det. Ska släcka ner den, tack för påminnelsen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..