Det här med sovmask

Jag måste höra om det finns fler dårar än Lina där ute. När vi mellanlandade i Malaga i förrförra veckan hamnade vi i samma hotellrum. När vi öppnade dörren garvade vi båda två och var glada över att vi känner varandra så bra eftersom vi skulle dela en säng på typ 140 cm.

Vi var båda övertrötta och skulle försöka sova i två timmar innan vi skulle upp och vidare med nästa flyg till Paris. Vi ligger där i dunklet och småpratar. Jag vänder mig mot henne och kan skönja att det är något mörkt i hennes ansikte. Sträcker fram min hand och känner efter.

”Vad fan, har du en ÖGONBINDEL?!”

”Ja, man sover jättemycket bättre med det!”

”Du är ju störd!” sa jag och började asgarva. 

”Min mamma sa samma sak, tills hon provade, och nu sover hon alltid också med det!”

Jag funderade på det där i några dagar. Har ju fransförlängning och tänkte att det inte skulle gå. Men, man kanske skulle prova ändå. På flygplatsen vid hemresan stod jag i kö i en taxfree-shop och såg att de sålda ögonmasker så jag slet åt mig ett par.

IMG_8738
Jag tvingade Lina att prova dom. Kolla, de ser ut som en minibehå! De är välvda och lite hårda. Alltså kalasbra för oss med lösfrallor!

Väl hemma glömde jag av dom i ett par dagar men när jag hittade dom och satte på mig dom fick maken en hjärtinfarkt.

”Skaru ha dom där på dig?!”

”Japp, Lina säger att man sover mycket bättre!”

Han stirrade på mig och skakade på huvudet.

IMG_1941
Bussigt att han fotade mig när jag sov…

Satan i gatan SÅ mycket bättre jag sover! Snarkar som en kobent gris och kan väl erkänna att man inte vinner pris som Årets sexigaste wife direkt men hey, jag är inte lika grinig längre, hehe!

 1. Lindis skriver:

  Oj, det måste testas! Vill inte mörklägga sovrummet, älskar att vakna o se ljuset, men inte 04.30, så istället för att behöva gå upp o dra ifrån gardinerna, tar man bara av sig ögonbehån. Toppen! Tack för tipset! 👍😊

 2. SoP skriver:

  Sök på 3D-sovmask. Finns lite var stans men jag hittade inte just GO i den modellen.

  1. Jag gjorde samma sak igår kväll och hittade på Amazon. Har beställt två olika sorter men med samma stuk.

 3. Erkii skriver:

  Tant använder både ögonmask och öronproppar😂🙈 men sover som en prinsessa❤️ Kram kram

 4. Det måste jag testa! Var säljs de? Har fått svårt att sova, eller rättare sagt vaknar så tidigt under sommaren. Detta sen vi bytte fönster o persienner (hade tidigare bruna persienner på vårt 70-tala hus), brukar ”knevla” med att hänga upp en mörkblå duk över gardinstången.

  1. Vet inte, köpte mina på flygplatsen i Paris… Ska försöka ta reda på det dock. Varje kväll tänker jag att jag ska kolla om det står något på dom, men så glömmer jag det när jag har borstat tänderna…

  1. Gick upp och kollade nu men det står bara ”GO” på dom!

 5. Marie skriver:

  Välkommen till klubben😘 Själv har jag en i silke, men skulle gärna testa en lite sturdy-gare variant också, typ som din bh-version😃 Vad gör man inte i hopp om liiite bättre sömn?

  1. Silke ska ju vara asbra men jag är för rädd om mina köpefransar så jag kommer nog fortsätta med dom här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..