Det här med ögonmask

Jag måste höra om det finns fler dårar än Lina där ute. När vi mellanlandade i Malaga i förrförra veckan hamnade vi i samma hotellrum. När vi öppnade dörren garvade vi båda två och var glada över att vi känner varandra så bra eftersom vi skulle dela en säng på typ 140 cm.

Vi var båda övertrötta och skulle försöka sova i två timmar innan vi skulle upp och vidare med nästa flyg till Paris. Vi ligger där i dunklet och småpratar. Jag vänder mig mot henne och kan skönja att det är något mörkt i hennes ansikte. Sträcker fram min hand och känner efter.

”Vad fan, har du en ÖGONBINDEL?!”

”Ja, man sover jättemycket bättre med det!”

”Du är ju störd!” sa jag och började asgarva. 

”Min mamma sa samma sak, tills hon provade, och nu sover hon alltid också med det!”

Jag funderade på det där i några dagar. Har ju fransförlängning och tänkte att det inte skulle gå. Men, man kanske skulle prova ändå. På flygplatsen vid hemresan stod jag i kö i en taxfree-shop och såg att de sålda ögonmasker så jag slet åt mig ett par.

IMG_8738
Jag tvingade Lina att prova dom. Kolla, de ser ut som en minibehå! De är välvda och lite hårda. Alltså kalasbra för oss med lösfrallor!

Väl hemma glömde jag av dom i ett par dagar men när jag hittade dom och satte på mig dom fick maken en hjärtinfarkt.

”Skaru ha dom där på dig?!”

”Japp, Lina säger att man sover mycket bättre!”

Han stirrade på mig och skakade på huvudet.

IMG_1941
Bussigt att han fotade mig när jag sov…

Satan i gatan SÅ mycket bättre jag sover! Snarkar som en kobent gris och kan väl erkänna att man inte vinner pris som Årets sexigaste wife direkt men hey, jag är inte lika grinig längre, hehe!

 1. Petra skriver:

  Öronproppar och ögonbindel är helt underbart. Själv har jag alltid både och när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

 2. Här är nästa tant. Jag har också fastnat i mörkerträsket. Min bh😉 köpte jag på accent 99kr tror jag det var. Har använt öronproppar de sista 30 åren 😂🤩
  Ett annat tips att få bort snarkningar och ljud utifrån är att ha en luftrenare på i sovrummet.
  Det stänger ute skrammel pip från fåglar eller grannar.

 3. Lindis skriver:

  Oj, det måste testas! Vill inte mörklägga sovrummet, älskar att vakna o se ljuset, men inte 04.30, så istället för att behöva gå upp o dra ifrån gardinerna, tar man bara av sig ögonbehån. Toppen! Tack för tipset! 👍😊

 4. SoP skriver:

  Sök på 3D-sovmask. Finns lite var stans men jag hittade inte just GO i den modellen.

  1. Jag gjorde samma sak igår kväll och hittade på Amazon. Har beställt två olika sorter men med samma stuk.

 5. Erkii skriver:

  Tant använder både ögonmask och öronproppar😂🙈 men sover som en prinsessa❤️ Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..