ANNONS

Taxi – fast bättre än så

/

Ett samarbete med BOLT

Jag åker inte jätteofta taxi eftersom jag tycker att det är snordyrt. När vi var i London i december så åkte jag Uber för första gången och tyckte att det var smidigt. Fick senare höra av en svensk Uber-chaufför, som jag träffade annat sammanhang, att deras villkor inte är jättebra så då bestämde jag mig för att aldrig mer åka med dom.

För några veckor sedan träffade jag på en branschkollega som berättade att Uber fått en konkurrent på den svenska marknaden; Bolt. En ung  student i Estland startade det och företaget finns nu world wide och lanserades i Sverige nu i april. Deras chaufförer har högre ersättning plus att de har kampanjer och många bra erbjudanden för oss kunder.

Jag har passat på att åka en del med Bolt och senast nu i Paris och det var sjukt enkelt. 

IMG_8168
IMG_8202
Älskar för övrigt att man kopplar sitt bankkort till appen, så dras resorna per automatik. Du hoppar bara in …. och ut! Plus att du alltid vet vad resan kostar INNAN du bokar.

Alltså, det här är så galet, GALET, bra och nu kan jag erbjuda mina läsare i Stockholm bra rabatt (förlåt resten av landet, men Bolt kommer till er, så småningom) eftersom jag blivit en av deras ambassadörer.

Ladda ner Bolt-appen och använd koden MONAS så får du 200 kr rabatt på första resan!

Berätta gärna för mig sen om vad ni tycker.

16
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00