När man vill vara brun

För några år sen slutade jag att sola. Gjorde nämligen en ansiktsscanning och höll på att smälla av.

IMG_8312
Allt det mörka är pigment varav mycket ”flyter” upp till ytan när man blir äldre. Ni har ju säkert sätt att äldre människor ofta har mörka fläckar i ansiktet. Jag har solat sönder mitt ansikte och sedan den dagen lade jag av med solning på studs.
IMG_4169
Gjorde en ny scanning för några veckor sedan och min noggranna skötsel med olika behandlingar och NOLL sol har gett resultat. Fortfarande många fläckar men det är på rätt väg i alla fall.

Eftersom jag inte solar men tycker att det ser fräscht ut med färg så har jag blivit beroende av TanCan. Har provat flera bra produkter på marknaden men tycker att den här är överlägsen. Så bra att jag började sälja den själv för några år sedan.

Titta på dom här filmerna … Ni ”gamla” bör titta på den första, för den andra har ni sett!

… har du a l d r i g använt TanCan Bronze så måste du se nedan video … annars blir du nog sur på mig!

HÄR köper du TanCan.

 1. Helena skriver:

  Jag är bara lite nyfiken på det här med pigmentfläckarna i ansiktet. Kan de vara såna att de utvecklas till hudcancer eller är det bara en kosmetisk företeelse sen när man blir äldre?

 2. Linda skriver:

  Har äntligen testat Tancan clean och är supernöjd! Första gången sprayade jag lite försiktigt o tyckte inte jag fick nån färg, men gav den en chans till o sprayade på rejält – poff så var man precis lagom brun! Visst kanske den är aningen dyr med tanke på att man får spraya ganska mycket varje gång, men det som gör att jag bara kommer köpa tancan framöver är helt klart att den luktar absolut noll brun utan sol. Dessutom ger den en fläckfri, naturlig färg. Väl värt pengarna, köp köp köp!

  1. Jag håller med. Bara sjukt irriterad på att jag inte förrän nu fick tummen ur att prova Clear. Den är överlägsen!

   1. Tove skriver:

    Den vågar inte jag testa. Blir det verkligen jämt när man inte ser hur man sprayar?

    1. Det är ju exakt därför som jag inte har velat prova den, just för att man inte har kontoroll men hej och hå vad den är bättre!

    1. Linda skriver:

     Jag sprayar på ordentligt o det blir aldrig randigt/ojämnt så du kan inte misslyckas. Smidigt då man kan spraya på morgonen o gå ut som vanligt! Dessutom slipper man fläckar i lakanen, tumme upp! Bästa brun utan solen jag testat helt klart!

     1. Åh, jag önskar att jag kunde få fler att testa!

 3. Tove skriver:

  Jag skriver det igen. Köp! Den är verkligen jättebäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..