Att turista i Paris

L2160999
har som tradition att i varje huvudstad åka en sån däringa turistbuss. Jag har aldrig gjort det, men är inte den som är den, så härom dagen bestämde vi oss för att ta en timmes tur runt Paris. Det kostar ca 350 kr och jag måste säga att det är väl värda pengar om man vill se vad Paris har att erbjuda.
IMG_8580
Problemet var bara att, även om solen sken och det var 15 grader, höll vi på att frysa ihjäl. 
IMG_8570
Men, vi bestämde oss för att stå ut.
IMG_8593
I öronen hade vi en guide som pratade på och talade om vad alla byggnader och broar byggdes och var det var för något.
IMG_8654
IMG_8643
Det finns OTROLIGT många vackra byggnader och jag tog nästan 400 bilder, men jag ska bespara er, hehe!
IMG_8662
IMG_8601

IMG_8576
IMG_8669
IMG_8685
IMG_8684
IMG_8022
IMG_8592
IMG_8649
Efter ungefär 30 minuter kände vi att det luktade bränt. Ni som följer mig på Instagram vet ju vad som hände. 
IMG_8613
Plötsligt skriker chauffören nåt på franska men vi låter oss förstå att han ber oss lämna bussen omedelbart. Väl ute ser vi att den har börjat brinna. Vi befinner oss rakt över gatan från vyn över Eiffeltornet, så vi hoppar av, hostar och kutar iväg.
IMG_8630

IMG_8620
Det har varit så galet roligt att få mycket kvalitetstid med Lina. Jag har skrivit det förut: även om hon har ett extremt ytligt jobb som professionell make up-artist, så är hon djupare än de flesta. 
L2180260
Dessa dagar i Paris har varit fantastiska. Jag har bl a lärt mig att det är snordyrt att tillverka solskyddskrämer och att sminkbranschen tjänar absolut mest pengar på foundations! Jag har också lärt mig mer om hur man kan tillföra huden kollagen, bl a genom en shot, som Reserol kommer med i höst. Lätt att jag ska köra en kur med den! Jag har även lärt mig att Yves Rocher inte är nåt postorderskitmärke och att de flesta lösögonfransar är gjorda av människohår … by hand!

… och så har jag fått lära mig att vårens trend är att det är helt okej med blandade färger: grönt nagellack, blå ögonskugga och lila läppstift. Typ.

Not so much my style dock.

  1. Tack för härliga bilder från Paris 🙏😊
    Min make undrade om jag är ”ledig” nu ett tag framöver, eller om det är fler ”resor” inbokade?
    Jag sa att jag måste kolla med dig och se hur det ser ut i kalendern….Jag sa ”Man vet aldrig med Mona, plötsligt blir det en spontan tripp” 🤷.
    Han muttrade något om att det iaf blir billigt när jag reser med dig 🤣

    1. HAHAHAHAH, du kan hälsa honom att jag är hemma ett tag framöver!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..