Hotell i Paris

0-1200x900
Vi bor typ 28 steg från Champs Elysée, på ett hotell som heter Warwick. Inför varje konferens åker alltid Kicki och Sam, som äger Daisy Beauty, och rekar i städer, hotell och restauranger. Just restaurangdelen är intressant eftersom de ”äter” sig fram till de ställen som de sedan bokar för oss.
IMG_8299 2
Eftersom de är så noggranna blir allting också väldigt bra. 
IMG_8033
Jag har alltid extremtur och får eget rum. Uppskattar det enormt eftersom jag behöver sitta sent på kvällarna och preppa blogginlägg. Men, den här resan har ägnats åt andra saker, vilket har renderat i för lite sömn, så jag ligger efter med precis allt.

Jag är hyfsat resvan. Har varit i sjukt många länder runt om i världen och därmed bott på ett antal hotell.

IMG_8167
När jag kom in i badrummet och skulle tvätta mig första kvällen reagerade jag över att marmorgolvet var kallt men spegeln var varm. Efter mardrömsdygnet med flygresan via Malaga och med en timmes sömn i ryggen, var det möjligen så att inte allt var på plats i hjärnan. Jag tyckte att den jättevarma spegeln var stenkonstig. Tänkte att arkitekten bakom badrummen här på hotellet måste varit stenhög när han ritade dom.

Morgonen efter kliver jag ur en stekhett dusch och tittade på spegeln.

Aha, okej, då fattar jag. En ”ram” mitt i som var fri från imma. Sjukt smart!

För övrigt så har rummen en separat toalett. Det enda dumma med det var att man var tvungen att tvätta händerna i badrummet.

Det här hotellet kommer jag bo på nästa gång jag åker hit. Lätt.

  1. Hanna skriver:

    Många (regel) hotell i Frankrike har separat toalett. Ofta även i bostadshus.

  2. Maria Ahlgren heter hon ju! Gren eller berg kanske kan kvitta det har ju båda med naturen att göra 😜. Fin och rolig människa är hon i vilket fall som helst! ❤️

  3. 337 euro för en natt – shit! Paris är dyrt och London är dyrt, men SÅ mycket hade jag nog aldrig kunnat hosta upp. Men det såg jättefint ut!

  4. Immfri spegel.. Old News 🤪

  5. ÅsaC skriver:

    Vi har en sådan spegel hemma och jag gillar verkligen att den är immfri.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..