Att umgås med sina barn

Talibanen är inne i en ålder nu där jag inte längre kan ”tränga” mig på utan får acceptera att hon hellre hänger med sina kompisar, än med mig. Det respekterar jag men hade nog brutit ihop om det inte vore för att jag har gjort den här vändan en gång tidigare och vet att det ändras lite längre fram för henne.

27-åringen däremot. Hon har för länge sedan passerat det stadiet och vi umgås väldigt ofta … och mycket. 

IMG_7881
I veckan var vi tillsammans från morgon till kväll och bestämde oss bl a för att gå på loppisar. 
IMG_7858
Det är bland det roligaste vi vet, båda två, men loppisarna i Stockholm med omnejd är värdelösa eftersom det är svindyrt här. 
IMG_7859
Jag hittade dock en soffa som jag blev svårt sugen på. Problemet är att jag har en man som skulle bli svårt osugen. Jag håller på med lite andra grejer just nu, som gör att jag inte kan tjata mig till saker och ting. Operation smörjning, kan man säga…
IMG_7861
Fick dock en kräkattack när jag såg det här porslinet från Rörstrand. Det fick jag och exmaken i bröllopspresent. Hela jäkla servicen. Sjukt tråkiga minnen. 
IMG_7860
Jag har fått en hang up på utemöbler märker jag. Det här setet var jättefint men vi har bara typ 400 kvm tom nu, jämfört med 1000 kvm i förra huset så jag måste vara lite praktisk. Tyvärr. 
IMG_7862
Även om jag är en stor samlare av Mateus-”porslin” (det är ju keramik) så gillar jag att servera smått på olika assietter och annat, från ”förr” när det inte handlar om middagar.
IMG_7944
Hittade bl a det här fina skålen. 20 pickadoller. 
IMG_7854
Vi åt en kalasgod lunch hos Malin på Wilmer Kaffebar. 27-åringen säger varje gång: ”det här är den godaste kycklingsalladen jag någonsin har ätit! ”Och ja, den är verkligen galet god. Dom gör nåt hemligt med kycklingen och rätten har blivit den absolut mest populära där.
IMG_7865
Lite senare på dagen rasslade vi in på Statoil för att köpa kaffe och skrapa Triss. Vinner sällan mer än nya lotter men en dag kanske det händer…
IMG_7864
Hade jag varit grövre kriminell än vad jag redan är … plus haft en större bil, så hade den här pallen med RedBull fått följa med mig hem, hehe! Hade ingen aning om att de levereras i så här stora emballage. 
IMG_7866
Min Jessica-växt växer för övrigt så att det knakar och än så länge leder jag tävlingen mot Lina. Hon har typ 15 blad på sin Pontus och jag har runt 35.

I will for sure vinna. Minns dock inte vad ni sa att växten heter …

… och apropå Lina, eller Linus som vi kallar henne. Minns ni balklänningen som talibanen ska ha på ”Niornas Bal”?

IMG_7795 2
Igår var vi i butiken för att sömmerskan skulle se hur den sitter utan behå samt sy upp den en smula. Den är så himla fin på henne. Och jag älskar att jag har beautykompisar som är make up-artister för Lina har lovat att sminka henne. Hon är sinnessjukt duktig på smink.
IMG_3725
Talibanen var inne på Linas instagram och har bestämt sig för att hon vill ha den här looken, vilket kommer passa henne perfekt. (Lina jobbar bl a i Lykos lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm, där hon tar emot kunder, om ni skulle vara sugna. Hon har många kunder som får sina ögonbryn fixade. Alltså, inte som jag med semitatuering, utan mer att hon formar dom och snyggar till dom men jag tror att hon även tar emot kunder som vill bli sminkade inför olika tillfällen.) Är du minsta intresserad av make up så gå in på hennes blogg och titta, man får mycket inspiration … och tips! HÄR

LOADING..