Man måste våga sig lite

Ett annonssamarbete med Ellos

Jag har bestämt mig för att jag ska börja använda klänningar oftare. Eller ja, fram till nu har det varit obefintligt med det trots att jag då och då köper en klänning. Har känt mig så sjukt obekväm i det men tycker det är så himla snyggt på andra. Är dock fortfarande osäker på vilken form som passar min kropp bäst men tror att jag har hittat rätt nu. Avskyr dessutom att ha stora bröst och använder ofta en behå som minimerar dom när jag har något på mig som normalt framhäver dom.

Jag har hittat massor av nya snygga klänningar och måste visa er några av dom. Ellos har dessutom bra rea nu, använd rabattkod 395415 på klänningar så får du 20% rabatt på ordinarie pris!

b (19)
Supersnygg omlottklänning hittar du. HÄR
b (20)
Grönt är skönt, HÄR.
b (17)
Om man vågar prova mönstrat så är den här jättefin. HÄR
b (21)
Perfekt längd, HÄR.
b (22)
Kolla här, Ellos har börjat med bröllopsklänningar! Fast, jag tycker man kan ha den vid andra tillfällen också. HÄR.
b (23)
Gult är aldrig fult, HÄR
b (25)
Den här är så himla fin men jag kan inte ha det med mina boppar. Dom ramlar ut. Värdelöst. HÄR 
b (26)
Men säg HELLO till vårens snyggaste klänning, HÄR!

Jag tycker att man ofta tänker ”aldrig i livet” när man ser en klänning på en galge, eller på en bild, men sen när man provar den så blir man klart överraskad.

Som den här. Aldrig att jag hade köpt den om inte någon tvingade mig att testa. Känner mig sjukt modig som vågade köpa den.

På Ellos hittar man över 2500 klänningar att välja emellan så det finns garanterat något för alla! HÄR!

 1. Hej!
  Känner mig också obekväm i klänning 😏
  Har du tips på bra minimizer bh?

  1. Hej! Jag köper mina minimizers på Twilfit, deras eget märke. Kalasbilliga (minns inte exakt nu.).

 2. Norpan skriver:

  Äntligen 😃👏
  Du passar så fantastiskt bra i omlott klänningar, som framhäver din midja, svinsnyggt är det 👌.
  Bäst-före-datumet på benen, får du flytta fram några år, inget som helst fel (bara du kommer ihåg att spraya BÅDA benen med BUS)
  Finns massa minimizer BH-ar, köpte mina på Triumph när jag behövde sådana och dom trollade verkligen bort mycket av bröststorleken👍

 3. Måste få fråga hur det står till med SD och vid din sida. Kjelle B har precis gjort inlägg på fb om att han hoppar av styrelsen pga kopplingen till SD. Var in en snabbis på vid din sidas sida och såg flera inlägg som helt klart var SD vänliga. Du som är lite insatt kanske kan reda ut vad som pågår?

  1. Norpan skriver:

   Katarina jag såg ett inlägg på Facebook som Jeanette själv skrivit, om just dessa trista påhopp som florerar och vill smutskasta verksamheten. Hon avtackade sig från att få dem sända till sig, då hon ville njuta av lyckan med demonstrationen och att fler fått upp ögonen för detta akuta problem, med hemlösa pensionärer.
   Det kommer alltid finnas människor som är bittra och inte vill att andra lyckas och som vill skapa intriger och olycka… tragiskt men sant 🤷

  1. Hej Katarina! Tack för din kommentar.
   Det är korrekt att Kjell har valt att kliva av sin post i VDS styrelse. Detta då det drev mot oss såklart påverkar hans roll som känd skådespelare och även som öppen motståndare mot SD.

   VDS har inga kopplingar till SD. Dock finns det människor därute som gärna vill se det så, då deras partiledare (SD) är en av dem som stödjer oss i vårt arbete. Dock är det ingen som påstår oss vara Moderater för att en representant från deras parti även talat till vår fördel. Vi kommer fortsätta vara politiskt obundna och bjuda in alla partier som vill driva vår hjärtefråga. Det gör oss inte till politiskt bundna men vi behöver alla partiers hjälp.
   Jag hoppas du fått svar på din fråga.

 4. Sanna skriver:

  Ursnygg klänning du har på dig! Alla med stor och tung byst kan få operation utan kostnad om man kan visa att det tär på axlar, nacke och rygg. Jag har precis gjort en förminskning och hade endast lätta problem med mina axlar. Kort väntetid, vc o remiss till KS, 3 veckors väntan allt som allt.

  1. Gäller det när man gjort bröstförstoring också? Undrar bara då en vän blev nekad och fick betala operationen själv.

   1. Sanna skriver:

    Kristina, nej då gäller det inte. Tyvärr för man vet ju inte om man kommer att få besvär av en större byst. Men då får man skylla sig själv tycker Landstinget.

    Kan bara komma på en smygväg, om hon lidit psykiskt av sina små, platta eller fula bröst och därför gjort en förstoring. Som sedan råkar ge besvär. Det måste finnas dokumenterat.

 5. A-L skriver:

  Och jag beställde klänning från Ellos i förrgår som jag med spänd förväntan ser fram mot leverans på. Ingen av de du visar dock.
  Jag har lite omvänt problem. Drar lite större storlek över mage och rumpa än över bysten. Så de flesta klänningar ser bylsiga ut upptill när de passar över baken. Hoppas på att den jag beställt ska funka 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..