Ett galet roligt dygn

Jag har tillbringat ett dygn med influencers från 24 olika länder genom IDUN Minerals försorg och det har varit riktigt roligt. Jag älskar att lära mig och få input från andra i ”branschen” och det är intressant att höra hur den här världen fungerar i andra länder.

IDUN-tjejerna och företaget i sig är superproffsiga och vid sidan om Daisy Beauty så är det de två företag som står högst på min favoritlista. DB för allt jag lär mig och IDUN för sättet de jobbar på samt produkterna. Jag och Marcel framförde vårt number one önskemål om att ta fram en spraymist med lite glow, så det ska bli kul att se när den kommer.

Liksom alla andra sov jag på hotellet, Downtown Camper, men somnade med en huvudvärk from hell … och vaknade med densamma. Gick ned och åt frukost, supersugen på min jättefavorit: vita bönor. Skittrött plockade jag på grejer på fatet, hällde upp vita bönor.

IMG_7677
Först när jag satte mig insåg jag att det var kikärtor! Blääääk! Ska sova på hotell nästa vecka och hoppas verkligen att de har vita bönor där! Så sjukt gott till frukost … men bara på hotell!
IMG_7683
Igår arrangerade IDUN en båttur runt i Stockholms skärgård. Man är ju aldrig turist i sin egen stad så det var lite kul att höra allas ”ohh” och ”ahhh”!
Idun_Minerals_Stockholm_108
De blev även upplysta om vårt svenska ”fika” i form av att de fick äta kanelbullar. 
IMG_7694
Har aldrig någonsin tänkt på att det är unikt för oss i Sverige men ni skulle ha hört suset från alla!
IMG_7695
Sarah från Libanon blev helt salig!
IMG_7719
Himla trevligt gäng. Vi sa hejdå och skildes efter båtturen. Några stannar kvar över hela helgen i Sverige. I stort sett alla har aldrig tidigare varit här, så det var ju kul att solen visade sig också!
IMG_7682
Själv åkte jag hem med en huvudvärk som vägrade släppa. 
IMG_7681
Jag var borta i ett dygn och sa till maken att de skulle laga riktigt middag och ”inte nån skitmat” … och det var inga problem. Det skulle han så klart göra.

Han hann dock inte slänga påsen med bevis om den hemlagade middagen…

 1. Carina skriver:

  Hej hej

  Du, Idun, visst funkar de på hy med rosacea? Har fått den skiten nu och måste köpa ny rouge….

  Kramix

 2. Det blev så snyggt när du tatuerade eyeliner. En fråga, har du tatuerat även under ögonen vid franskanten? Eller målar du den själv? Ser så snyggt och naturligt ut.

  1. Tack snälla, ja, Linda tatuerade även under men inte hela vägen. Jag tyckte att det blev finare så!

 3. Norpan skriver:

  Så dom har börjat med hemlagat på McDonalds 😆

  Hoppas INTE din huvudvärk är början på den vidriga förkylning, som sprider sig som en löpeld, med sprängande huvudvärk och bihålor 🤧

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..