ANNONS

Hej tisdag!

/

IMG_7297
Det är svårt att inte bli glad när man får en sån här cappuccino på favorithaket.
IMG_7296
Älskar när en arbetsvecka börjar på en tisdag. Ska ägna dagen till att beställa hem varor då mycket hunnit ta slut under mina veckor i Bolivia. Nu har ju våren kommit och eftersom jag och många med mig avstår från att sola så måste jag fylla hyllorna med TanCan. Världens bästa brun-utan-sol!

På onsdag kl 14.00 genomför VidDinSida en manifestation/demonstration för våra fattiga hemlösa pensionärer. Vi går från Humlegården fram till regeringskansliet för att överlämna över 70.000 namnunderskrifter till Stefan Löfven. Med en himla massa tur kanske han och övriga i regeringen tar tag i ett växande problem.

Senare i veckan ska jag på ett jätteroligt event med IDUN Minerals och 24 internationella influencers. D e t ser jag verkligen fram emot.

4
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00