Oh, glorious days

IMG_7116
Bästa påsken ever. Har bara umgåtts med familjen och nära vänner. Världens längsta påskhelg eftersom jag hunnit med hur mycket som helst. Pricken över i:et var middag med Skåne-Petra och fd Säpo-chefen härom kvällen.
IMG_7122
De ligger i skilsmässa men umgås som vänner.
57747340243__15ABF31A-41AD-4E10-A160-DB301ADE2FBC
IMG_7132
De kunde tyvärr inte komma på mina rättegångsdagar men var till stor hjälp på annat sätt, som jag ska berätta om i framtida inlägg. Fd Säpo-chefen kommer förhoppningsvis få en väry spännande tjänst utomlands snart och då kommer han få besök av mig där. Lätt.
IMG_7277
Jag har inte ätit särskilt mycket traditionell påskmat i helgen 
IMG_7291
En av dagarna spenderade vi hemma hos Maria, min gamla granne.
IMG_7292
Hon är inte jättebra på att laga mat så varje middag hos henne består av hämtmat, antingen av sushi eller skaldjur. Gott som tusan så jag spenderar gärna mina middagar hos henne.

Igår kom äntligen Wilmer-Malin hem från sin semestervecka i Belgrad. Vi har inte setts på tre veckor, vilket är världsrekord, så nu åker jag och äldsta in till Wilmer och äter långfrulle där.

God fortsättning på er!

 1. Älskar dina gröna solglasögon på första bilden, supersnygga👍 Var kommer de i från?

  1. Tack! Har ALDRIG fått så många komplimanger för solglasögon som för dom! Extremt snygga, Burberrys. Förra årets modell men jag tror att de finns i år också. Synoptik. Har bytt glas till slipade men originalglasen är lika snygga.

 2. Norpan skriver:

  Fantastiskt fin bild på dig, den första i inlägget 💕.
  Så snygg färg på läpparna 👌
  Står det vad färgen heter? Skulle vilja ha ett nagellack i den färgen 💅😊.

  1. Tack snälla du! Det är Dior, Addict Stellar shine, 891

 3. Ja denna påsk har varit magisk! Bikini i lördags och täckjacka vantar mössa igår 😆 Sköt om dig just så där= bort med tärande människor, in med kärlek ljus och glada närande männidkor i luvet 🧚🧜💃💙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..