ANNONS

Oh, glorious days

/

IMG_7116
Bästa påsken ever. Har bara umgåtts med familjen och nära vänner. Världens längsta påskhelg eftersom jag hunnit med hur mycket som helst. Pricken över i:et var middag med Skåne-Petra och fd Säpo-chefen härom kvällen.
IMG_7122
De ligger i skilsmässa men umgås som vänner.
57747340243__15ABF31A-41AD-4E10-A160-DB301ADE2FBC
IMG_7132
De kunde tyvärr inte komma på mina rättegångsdagar men var till stor hjälp på annat sätt, som jag ska berätta om i framtida inlägg. Fd Säpo-chefen kommer förhoppningsvis få en väry spännande tjänst utomlands snart och då kommer han få besök av mig där. Lätt.
IMG_7277
Jag har inte ätit särskilt mycket traditionell påskmat i helgen 
IMG_7291
En av dagarna spenderade vi hemma hos Maria, min gamla granne.
IMG_7292
Hon är inte jättebra på att laga mat så varje middag hos henne består av hämtmat, antingen av sushi eller skaldjur. Gott som tusan så jag spenderar gärna mina middagar hos henne.

Igår kom äntligen Wilmer-Malin hem från sin semestervecka i Belgrad. Vi har inte setts på tre veckor, vilket är världsrekord, så nu åker jag och äldsta in till Wilmer och äter långfrulle där.

God fortsättning på er!

5
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00