ANNONS

Finally

/

För några år sedan köpte jag smidesstolar av en kompis som liksom jag är grossist inom heminredning, Maria på Reunion Home. Vi har ställt ut på fackmässor tillsammans i flera år och slutade med det ungefär samtidigt. Hon har även en butik på Österlen, där hon bor, så jag hälsar alltid på henne när jag är där nere.

Jag har aldrig riktigt hittat nån bra plats för dessa stolar så de har bara fått ”hänga” med lite på trekvart när jag släpat fram utemöblerna varje år. Maria sålde även mosaikbord men innan jag fick tummen ur och köpte stolarna, så var borden slut. Har letat på Blocket men inte hittat något jag vill ha … och tiden har gått …

En sommar när jag var i Skåne så hälsade jag på en bloggläsare, vars syster drev en jättestor antikaffär på Österlen. Utanför ladan stod en smidesgunga som jag blev tokkär i och som jag genast beställde. Den kom, men jag packade aldrig upp den och glömde bort den i garaget. Tills vi flyttade förra året. Då ba’: ”Öh, vad är det här?” när jag såg det platta paketet. Monterade ihop den, ställde ut den i trädgården här, men det blev aldrig av att jag satt i den. Vi har en mycket mindre trädgård idag än i vårt gamla hus men även om jag trivs otroligt bra i det här huset så är jag inte riktigt ”vän” med trädgården.

Jag vill använda min gunga. Och stolar. Funderade på hur fasen jag skulle lösa det tills jag kom på att vi har en stor balkong vid köket där det är sol från morgon till strax efter lunch. Perfekt. Men, inget bord. 

Skärmavbild 2019-04-17 kl. 17.12.08
Rasslade in på Marias hemsida och vad hittar jag?! 
163834325-origpic-ade796
Jag har köpt det svarta och på onsdag kommer det!
IMG_7049
Gungan kanske inte ser så skön ut men ujuj så bekväm. Dock tycker resten av familjen att vi måste köpa nån sorts dyna. (Stolarna har svarta dynor.) Inte det ultimata stället men, nu kommer jag använda den i alla fall.

Under en millisekund funderade jag på om jag ska ändra till ett oranget bord, men jag tror svart blir bäst. Eller?

15
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00