ANNONS

Månadens tips

/

Jag har ju förmånen att hänga i kosmetik- och hudvårdsbranschen och därigenom lära mig/hitta bra produkter men för den som inte har det så kan jag rekommendera Glossybox.

IMG_7077
Efter ett par års uppehåll har jag precis börjat prenumerera igen och jag har glömt bort hur genialt det är. 
IMG_7075
I månadens box fick jag bl a en vegansk showergel som är skitbra. Hade aldrig hittat den om jag inte hade haft Glossybox. Måste även prova Mymuesli som jag hört mycket om.

Varje månad kommer det nya grejer och de har även The Man Box, som maken älskar. Det jag också gillar med GB är att man kan välja: löpande prenumeration, kvartal, halvår eller helår. HÄR hittar du info.

The Man Box kommer bara en gång i kvartalet men maken är som en femåring som ska få lördagsgodis varje gång. Kan ju säga att jag aldrig trodde att han skulle tycka det var en bra present men han har nu fått upp ögonen för att även män måste se om sitt fysiska välbefinnande.

11
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00