Månadens tips

Jag har ju förmånen att hänga i kosmetik- och hudvårdsbranschen och därigenom lära mig/hitta bra produkter men för den som inte har det så kan jag rekommendera Glossybox.

IMG_7077
Efter ett par års uppehåll har jag precis börjat prenumerera igen och jag har glömt bort hur genialt det är. 
IMG_7075
I månadens box fick jag bl a en vegansk showergel som är skitbra. Hade aldrig hittat den om jag inte hade haft Glossybox. Måste även prova Mymuesli som jag hört mycket om.

Varje månad kommer det nya grejer och de har även The Man Box, som maken älskar. Det jag också gillar med GB är att man kan välja: löpande prenumeration, kvartal, halvår eller helår. HÄR hittar du info.

The Man Box kommer bara en gång i kvartalet men maken är som en femåring som ska få lördagsgodis varje gång. Kan ju säga att jag aldrig trodde att han skulle tycka det var en bra present men han har nu fått upp ögonen för att även män måste se om sitt fysiska välbefinnande.

 1. Har prenumererat i flera år tidigare men blev allt som oftast besviken. Konstiga färger, samma grejer om igen efter ett tag osv. För ett år sedan övergick det här hushållet till 100% cruelty free så nu letar jag efter en sådan box och då menar jag verkligen 100% cruelty free, dvs företag som säljer på den kinesiska marknaden går bort. The Body Shop t ex. Om du Mona eller någon av dina läsare vet någon sådan box och vill ge tips vore jag jättetacksam. Glad påsk och tack för att du lyfter ett så viktigt ämne som i morgonens inlägg. ❤️

 2. Tres skriver:

  Alltså, jag älskar Glossybox!

  Speciellt specialboxarna (typ morsdag, nyår osv).

  Men! Jag HATAR att de tar med produkter som sedan inte går att köpa från Sverige öht… Lex ”världens bästa ansiktsvatten”. 😕

 3. Luna skriver:

  Glossybox är verkligen något utöver sig. Jag prenumererade på den för något år sedan, kanske är dags att ta upp det igen!

 4. Loreal har lagt ut tävling där man ska gilla, dela och kommentera. Kände bara att jag blev väldigt trött och desillusionerad så jag skrev…

  50+ som varken behöver eller ens fattat grejen. MEN om turen skulle visa sitt ljuva anlete vill jag att vinsten går till föreningen Vid Din Sida (grundare ”Tunnelbane-Nettan”) för hemlösa drogfria pensionärer.
  Ha en fin påsk Mona med dina nära och kära🐣

  1. Det var INTE Loreal utan Max Faktor. Skämmskudde på den!!!!

  1. Åh vad du är gullig, hoppas, HOPPAS, att du vinner …. och detsamma önskar jag dig!

 5. Hehehehe verkar som du hade en lyckoträff.. Sen är man såklart olika vad man gillar och tycker är bra men tex. tandkräm tycker inte jag är en produkt som jag vill ha i min skönhetsbox 😅 Ej heller en duschcreme från palmolive.. Sen har jag fått likadana grejjer flera gånger och en jävla massa cremerouge .. Men som sagt det beror kanske på vilka rutiner man har och hur intresserad man är och hur mkt man köper själv annars.. Många gillar ju glossyn men för mig blev det en besvikelse varje gång. LF håller en helt annan klass på produkterna så den blir jag lika glad över varje gång. Men man måste ju testa själv för att veta. Smaken är som baken och tur är väl det 😊

  1. Jag håller på att testa en hudvårdslåda som verkar skitbra. Ska skriva om den när jag testat tillräckligt länge.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..