… det här med jet lag

Holy shit vilka problem jag har med att komma in i matchen. Det är alltid samma sak när jag reser åt det hållet. När jag vaknar/blir väckt på morgnarna är jag stendöd och på kvällen, när jag lägger mig vid 23-tiden, är jag superpigg … eftersom hjärnan tror att klockan är 17 på eftermiddagen.

Morgnarna kan jag stå ut med men att ligga vaken till 2-3 på natten funkar inte jättebra … så jag tar sömntabletter. Även fast jag har rest mycket och haft sjuka problem med jet lag så har jag nog aldrig ”botat” det på det sättet Jag har två sorter: Imovane och Propavan. Det första är beroendeframkallande så det vågar jag inte använda så ofta.

Anyway, den här veckan har gått i lugnets tecken. Jag har två bästa kompisar, varav den ene rymt på semester. Wilmer-Malin är halvjugoslaviska och har en lägenhet i Belgrad så hon firar påsk där.

IMG_7029
Min andra soulmate W är dock hemma så vi hade en långdate härom dagen. 
IMG_7033
Det spelar ingen roll hur många timmar vi spenderar tillsammans, det är aldrig tillräckligt.
IMG_7037
Vi har känt varandra runt 25 år och kommer åldras tillsammans. Hon och Malin känner mig utan och innan och jag skulle inte överleva utan dom. Inte en enda sekund. Fy fasen som de ställer upp för mig.
IMG_7043
Älskar för övrigt att våren är här … om man nu törs säga att det är så. Det är bara löven som fattas, sen kan man njuta i några månader. 
startbild-fasad-elite-vasteras-1920-1301
Har suttit och fixat med en hotellbokning i ett par dagar. I maj är det SM i dans och talibanen ska tävla i hiphop (solo och grupp) och jag är ansvarig på dansskolan för hotellbokningen. Jag reserverar alltid shitloads med rum som sedan fördelas på de familjer som ska med. Vi bor på Elite Stadshotellet i Västerås, som är kalasbra. Vill förresten verkligen tacka Mia och Sabina på säljavdelningen där för all hjälp med mina bokningar!

Sitter med kommande inlägg som måste redigeras av min advokat. Svårt att beskriva situationer utifrån starka känslor utan att trampa i klaveret!

Men, allra först ska det påskas med familjen. Jag är ju nyss hemkommen från Bolivia, mina föräldrar har varit i Sydafrika, maken har varit bortrest ett par dagar så vi har lite att ta igen.

 1. Lisa skriver:

  Oavsett märke är sömntabletter tortyr för psyket.
  Påverkar drömmar och hjärnan.

  Testa ackupunktur eller låt helt enkelt bli att sova.

  Betydligt farligare med sömntabletter än med sömnbrist.
  Du dör inte av att inte sova däremot de små vita pillerna är knark.
  Tog mig många långa år att kämpa med sömnbesvär för att jag började med Propavan.

  Glad Påsk!!

  1. Älskar ”…. eller låt helt enkelt bli att sova.”😂 Men du, min läkare säger att Propavan inte är beroendeframkallande?! Nu blir jag svettig.

   1. Tove skriver:

    Så har jag fått förklarat också. Imovane är dock svår att sluta med. Ja, denna sömn… Men den ÄR ju viktig. Funkar inte den så funkar ju ingenting.

   1. Bodil skriver:

    Ett och annat sömnpiller, oavsett sort, skadar inte så länge det inte blir ett måste.
    Sömnlöshet, i dess negativa bemärkelse, är däremot skadligt i förlängningen.

   1. Propavan är inte beroendeframkallande.

 2. Norpan skriver:

  Kvalitetstid med bästa vänner, är bästa medicinen 🤗❤️.

  Från det ena till det andra, räknas det som fusk om vi läsare påminner dig om att vattna ”Jessika” och ger lite skötselråd? 🙄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..