Barnen i Bolivia

Tack vare Lollipop och Depend samt Synoptiks barntatueringar har jag/vi kunnat göra många barn glada här. Så sjukt tacksam för det. De har tråkigt när de måste vänta i de långa köerna tillsammans med sina mammor och pappor. 

IMG_6519
IMG_6137
IMG_6138
IMG_6141
IMG_5896
IMG_5806
IMG_5787
Den här pojken passade sin lillebror i 3-4 timmar under tiden som hans mamma satt i kö för synundersökning. Bebisen sa inte ett knyst på hela tiden. 
IMG_5898
IMG_5907
Det här tyckte barnen var jätteroligt och de skrattade … men så fort kameran åker fram så tror dom att de måste vara allvarliga!

Vi gör inga synundersökningar på barn men ibland händer det att det kommer föräldrar som ber oss att undersöka deras barn då de misstänker att barnet inte ser bra.

IMG_6737
IMG_6089
Vi har inte alltid bågar som passar små människor men de bryr sig inte om det eftersom glädjen att kunna se är så mycket större! Älskar att se lystern i deras ögon.

 1. JH skriver:

  Kul att få följa er på resan och se alla fina människor.
  Flickan i rosa som får ett hårband och en kram…kanske fånigt av mig att skriva om det men hon är ju alldeles blå kring ögat..hoppas hon var ok för övrigt..

  1. Tack snälla. Jag reagerade som du, tills jag gick närmare henne. Det är ett stort gråsvart födelsemärke över halva den sidan…=(

 2. H skriver:

  Blir gråtfärdig av bilderna på killarna i glasögon, vilken glädje de utstrålar. Något vi tycker är litet och fjuttigt skapar så mycket glädje hos dem. Fint att se, och nyttigt att få perspektiv.

  1. Det är exakt så jag känner: futtigt hemma men så, s å, stort här!

 3. Doris skriver:

  Vilket fantastiskt arbete ni gör!

 4. Norpan skriver:

  Älskar bilden på storebror som har lillebror i knät, så gulligt 😍❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..