ANNONS

Hundar i Bolivia

/

Sedan jag skaffade Nisse har jag blivit blödig som f-n när det kommer till hundar. Här i Bolivia finns det hur många vilda hundar som helst och flera av dom är sjuka, har ett brutet ben, eller är på annat sätt skadade. Jag blir skitledsen när jag ser det.

Just precis nu är klockan 01.50 hemma i Sverige och 19.50 här. Jag sitter på Starbucks uteservering här i Santa Cruz och laddar upp bilder och schemalägger inlägg. Ett 30-tal meter ifrån mig sitter det en hund. Jag och Deniz har varit här i 3-3,5 timmar och hunden har suttit där hela tiden. Vi är i en galleria som bl a har en stor biograf så min gissning är att ägaren har shoppat och kanske just nu sitter där och tittar på film. Hunden är välvårdad så det är inte tu tal om att någon bara har lämnat henne där. 

IMG_6756

Hade det här varit hemma i Sverige hade jag ringt polisen … eller nåt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Den gnyr hela tiden och jag var framme och gav den en skål vatten för nån timme sen.

Jävla idioter.

0
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00