ANNONS

Ibland trampar man i klaveret

/

Jag tog bort inlägget om kvinnan som var lika gammal som jag eftersom jag uttryckte mig oerhört klumpigt. Förlåt mig.

IMG_5836
Dessutom noterade jag att 99% av kommentarerna kom från läsare som inte läst mig så länge och därmed inte känner mig så bra och inte heller min kärlek till äldre människor, även om just den här kvinnan var lika gammal som mig … men jag tog fotot för att jag tyckte att hon var vacker och jag trodde att hon var äldre.

Jag ville inte på n å g o t sätt kritisera henne utan mer få fram att jag tycker det är trist när förutsättningarna runt om i världen är så olika.

img_1340
Jag tycker väldigt mycket om äldre människor. Det är inte för inte som jag har ett fotografi på en 90-årig kvinna i min hall. Ett foto jag tog i Peru förra året.
IMG_8266
Det är den i särklass vackraste människa jag någonsin sett.

För övrigt så vill jag berätta att jag det är en tidsskillnad om 6 timmar här. Att jag inte kan ta bort kommentarer (som någon skrev) beror helt enkelt på att vi åker på morgonen lokal tid och jag är inte tillbaka på hotellet, eller på Starbucks, där det finns nät, förrän det är kväll hemma i Sverige. Således ser jag inte kommentarer förrän då. Alla kommentarer publiceras automatiskt förutom de personer som aldrig tidigare kommenterat. De måste jag godkänna manuellt första gången. 

Samtliga foton på de vi undersöker har vi publiceringstillstånd för.

18
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00