ANNONS

När begåvningsreserven åker till Bolivia

/

Man kan kanske säga att toaletterna på stället vi jobbat på fram till igår, inte är top notch. Jag har lite toalettfobi så jag försöker hålla mig så mycket det går. Jag vet inte hur ni kaffedrickare där hemma funkar men jag drar i mig min frukostkaffe sen måste jag … ähum … gå på toaletten. Som en klocka. Därför är jag alltid noga med att inte gå hemifrån förrän det besöket är avklarat.

Jag är i Bolivia. Vaknar första morgonen och drar i mig en kaffe. Vi är småstressade. Äter gemensam frukost. Jag drar i mig en kopp till. Händer aldrig att jag gör det två gånger hemma. Plötsligt var det jefligt bråttom och vi åker ned till lobbyn för att lasta på alla lådor med glasögon i de bilar som ska ta oss till vårt arbetsställe … som ligger någon halvtimme från hotellet.

Hinner precis sätta mig i bilen när jag känner att … ujuj … jag behöver gå på toa. Vägarna är asdåliga, ingen asfalt och stora gropar. Det trycker på. Jag fiskar upp en ask Läkerol som jag köpte på Arlanda. Äter väldigt sällan Läkerol. Inte ens en gång om året.

Vi fortsätter att köra och jag fördriver tiden med att trycka i mig hela asken samtidigt som jag pratar med Deniz. Det mullrar lite i magen men jag tuggar på och fäster ingen uppmärksamhet vid det. När jag har ätit upp allt blir jag lite nyfiken på hur mycket socker det är så jag vänder på asken och läser texten. 

IMG_5636
”Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan”. 

Så bra. Noterar även ”makes people talk”. Snarare ”makes people shit” för nu låter det som en torktumlare dragit igång i magen och jag får anstränga mig hårt för att hålla ihop anus.

IMG_5797
Vi kommer fram och jag går bort mot toaletterna men när jag tittr in försvinner min bajsnödighet på 0,8 sekunder.

En minut senare drar jobbet igång på allvar och jag får inte en sekund över till att tänka på något annat än att bita ihop och springa fram och tillbaka mellan banankartongerna. Med benen i kors.

Mvh

Skaaldrigmerätaläkerol

8
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00