ANNONS

Att inte betala för sig i Bolivia

/

Vi bor ju på ett lägenhetshotell här i Santa Cruz. Just min lägenhet har tre sovrum, två badrum, ett litet kök, vardagsrum/matrum och en balkong.

Hotellet har många lägenheter. Tre byggnader med 18 våningar i varje … tror jag det är. På området finns en pool, en slags trädgård, en reception samt lite offentliga lokaler. Varje lägenhet ägs av en person, som i sin tur kan hyra ut om han/hon vill. Vi hyr alltså.

IMG_6047
I lobbyn står det en jättestor skylt lutat mot en vägg. Full med namn och siffror. Jag kan ju knappt ett jäkla ord spanska så jag har varit sjukt nyfiken på vad skylten betyder. Var tvungen att fråga John härom dagen.

Alla som äger lägenheterna måste betala en serviceavgift för att anställda ska kunna sköta trädgården, poolen och för att ha en bemannad reception.

Listan ovan avser de lägenhetsägare som har skitit i att betala den avgiften.😂😂😂

3
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00