Tacksamhet♥️

images
Jag är så otroligt tacksam för allt det stöd jag får här inne och på Instagram. Särskilt tacksam för att Cissi Wallin dragit igång en insamling för det skadestånd någon närstående tilldömts då jag nu är fälld för grovt förtal.

Domen kom en timme innan jag skulle vara på Arlanda och jag har fortfarande inte läst igenom den. Internet är mer än lovligt dåligt här och jag blir utkastad precis hela tiden. Dessutom verkar inte mitt bankId fungera här i Bolivia. Fattar ingenting eftersom det inte vara några problem när vi mellanlandade, om det nu var i Frankfurt eller i Brasilien. Maken får hålla koll. O m det skulle visa sig att det kommer in mer pengar än vad som behövs så vill dottern att organisationen HOPP får överskottet. De jobbar med sexuellt utnyttjade och har hjälpt min henne enormt mycket. Jag hoppas att det ska vara okej för alla givare.

Jag har inte heller hunnit prata med min advokat, David Massi. Han är mitt uppe i en tung mordrättegång och jag har suttit på diverse flyg och flygplatser det senaste dygnet.

Den som inte mår jättebra just nu är min dotter. För någon vecka sedan fick jag ett sms där hon skrev att hon ångrade att hon berättat för mig eftersom hon mår så fruktansvärt dåligt över att jag är den som har blivit åtalad och dömd, och inte vederbörande. Jag har talat om för henne många, m å n g a, gånger under den här 1,5 år långa tiden sedan jag fick första kallelsen till polisen, att jag inte ångrar någonting. Hade jag fått fängelse, som det fanns en mycket stor risk för, så hade jag tagit det. Alla dagar i veckan. Eller ja, nu blev jag ju dömd till 3 månaders fängelse men eftersom jag är en tråkig kärring från Bromma, som aldrig har varit i klammeri med rättvisan, blev det omvandlat till 3 månader villkorligt.

Jag har 9 färdiga inlägg om hela den här historien. Ni ska få veta allt. Problemet är bara att David måste gå igenom det juridiska så att jag inte blir anmäld igen. Han höll på att gå i taket när han läste dom så jag gissar att han har en del att stryka …

Givetvis så förstår jag att lagen måste ha sin gång och jag respekterar det. På sätt och vis. Mitt problem är att det inte råder någon som helst tvekan. Jag tror på vartenda ord hon har berättat. Ingen, INGEN, hittar på en sån här sak bara för att vara jävlig. Nu vet inte ni detaljer, men det vet jag. Tråkigt bara att åklagaren var tvungen att lägga ner förundersökningen då det skulle bli ord mot ord och därmed kosta samhället för mycket om det inte blev en fällande dom.

Hon har skrivit ett opublicerat inlägg som jag kommer delge er men jag måste få andas lite innan eftersom det innehåller en del saker jag inte visste om.

Tack för att ni vill hjälpa oss och tack Johanna och Mirka för att ni lyfter det här hos er. ❤️

Det här inlägget har tagit nästan två timmar att skriva. Jag blir sjukt frustrerad när inte nätet funkar men kan inte göra så mycket åt det. Jag kan därför inte svara på alla era kommentarer eller lajka på Instagram, vilket är otroligt jobbigt då jag inte vill framstå som nonchalant.

Jag är så gränslöst tacksam för att ni är med oss i det här.

 1. Om det finns något dottern INTE ska ångra, så är det att hon berättade vad hon varit med om

  Det finns tyvärr tillräckligt många utsatta barn som inte vågar berätta vad de får/fått vara med om

 2. Bästa bästa Mona, det finns inte så mycket att kommentera mer än att det är så sjukt allt. Och det är ju spännande att domen är offentlig så nu kan alla verkligen gå in och hämta uppgifter om familjen peddo. Oavsett vad så spelar det egentligen ingen roll om du är dömd för förtal eller inte, för om han hade blivit åtalad och dömd för brottet så hade du ändå med 90% säkerhet blivit dömd för förtal i alla fall. Det finns alltid detaljer och oklarheter och du har en plattform för kommunikation….så. No matter what, karma Will kick his balls …..in time.

 3. Fruktansvärt för din dotter, som utsått hemskheter och sedan får se dig utsättas för detta, av sin far. När kommer rättsväsendet bättra sig? Sitter männen och håller varandra bakom ryggen? beror det på vem du är, vem han är? Jättetufft för er att gå igenom, så klart.

 4. Det beror på varför du är dömd, kan inte riktigt bakgrunden, men är inte domen riktig är det beklagligt.

  Mvh Gerra…

  1. Domen är ju Förtal eftersom hon hängt ut sin exman här på bloggen. Det spelar ingen roll att hon aldrig skrivit ut hans namn, hon har skrivit ”exman” och ”dotterns pappa” – det räcker tyvärr. Mona är medveten om att och vad hon gjort för fel, men att hon tar den smällen.

 5. Mallan skriver:

  All kärlek till er❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..