När man gör sig redo

I fredags var jag hos Frans-Linda för att fixa nya fransar.

IMG_5312
Innan det är min tur så sitter jag och väntar … samtidigt som jag drar i mig en RedBull. Tar med mig burken in till Linda och då säger hon: ”Alltså, jag kan inte dricka RedBull sen jag fick höra att de har tjurkiss i dom!”
IMG_5314
Jag ba’; ”VA, det kan ju fan inte vara sant!”
IMG_5316 2
Men Linda var säker. Vi googlade en snabbis men kunde inte hitta fakta. Däremot fanns det info om att det skulle innehålla tjursperma. Ehh, det kan ju inte vara sant. Vi hann inte fördjupa oss i det eftersom jag behövde extra många fransar. 
IMG_5307
Var tvungen att ta den här före-bilden. Jag har gått hos Frans-Linda i … ja, vad är det nu … minst 2 år i alla fall. Hade en paus på två veckor när hon skulle göra eyeliner på mig, men annars har jag haft fransar precis hela tiden. Alla tjatar jämt på mig att man förstör sina egna fransar. Att dom ramlar av. Well, så här ser mina ut. Korta, men om jag lägger av med fransförlängning så växer de ut på en månad. 
IMG_5320
Men, jag kommer fortsätta. Sjukt skönt att alltid se piggare ut, hur trött man än är i själen!

Igår var jag hos Jouli på Salong Bond. Satt hemma i godan ro och strax efter 10.00 ringer hon. ”Är du på väg?!”

IMG_5379
Jag hade råkat skriva ”18.00” i min kalender så jag kastade mig upp från fåtöljen och ut till bilen. Jag som är anal när det kommer till att passa tider.
IMG_5385
Som tur var så var det söndag och jag var hennes enda kund. Fina Jouli. Henne har jag känt sedan hon ploppade ut från Tattoo-Nettans fiffi.
IMG_5380
Jag hatar verkligen grått hår. Det är det fulaste jag vet. På mig.
57571766270__ED1C9083-48AF-46A1-875B-7A7A3C2723C2
Nu för tiden måste jag gå en gång i månaden för att stå ut.
IMG_5383
Igår körde Jouli en Olaplex-behandling på mig också. Perfekt nu när jag ska iväg till Bolivia.
IMG_5388
Lite kortare och utan grått hår. Nu är jag redo för två veckors hårt jobb i Bolivia!

 1. Eva skriver:

  April April😂

 2. Emma skriver:

  Jag och familjen är för första gången utomlands, typ ”fick” en utlandsresa då min sambo (nej han har inte friat än) fyllde 40 år i torsdags. Superhärligt, och lagom varmt för oss norrlänningar. Vi är i Fuerteventura, Jandia. Nästa gång åker vi till en annan ö 🤗🏖

  Hoppas din resa i Bolivia blir fin 😍

 3. Himla snyggt hon sminkar sig, Jouli! Önskar att jag kunde lära mig att få till det där.

  1. Håller med, och det är hennes egna läppar också!

 4. Ciao!
  Jag gjorde fransar för första gången i februari när jag var på jobb i Sverige! Halleluja…jag blev 10 år yngre 🙂 ( enligt mig själv) . Nu har jag hittat en duktig tjej här i Italien som gör fransar! Jag är helt såld….det bästa jag gjort! Då jag är väldigt ”hyper” kan det bli lite jobbigt att ligga still i 1 1/2 timme men nu hr jag kommit på att man kan lyssna på ljudbok…hehe!
  Kram från Comosjön!
  C

  1. EN OCH EN HALVTIMME?! Vad fan, gör hon underfransarna också? Linda gör mina på typ 45 min!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..