Oh sweet Lord

Jag har inte kollat på väderkartan om hur vädret är i Bolivia just nu. Det ligger ju vägg-i-vägg med Peru och när vi var där, på hösten, så var det 15-20 grader. Har haft så mycket i skallen och inte tänkt på att vi nu är borta under april. 

Skärmavbild 2019-03-30 kl. 13.11.54
Kollade på en 14-dagars prognos och det kommer bli mellan 28-35 grader med 70% luftfuktighet.

Jamen skål … i svett då’ra.

 1. Helena skriver:

  Glöm inte ta med myggmedel, kan vara besvärligt med myggen. Själv blir jag halvt uppäten av myggen där. Och resten är du nog bekant med, alltid ha toapapper ifall att 😁

  1. VA, är det mycket mygg? Satan, jag brukar bli uppäten. Brukar ha med mig Mygga. Är den bäst? Toapapper … alla dagar i veckan, haha! Och våtservetter!

   1. Helena skriver:

    Japp det kan vara mycket mygg, nu vet jag ju inte exakt var du ska vara. Men jag skulle inte åka utan. Själv är jag rena magneten för mygg, så myggmedel är med på resa. Och ja Mygga tycker jag är bäst.
    Sedan kan det vara så att ni kommer få problem med huvudvärk när ni är i Santa Cruz, pga att det ligger under havsnivån (sägs det). Brukar få det med :/

 2. Annika skriver:

  Helt plötsligt tycker jag lite synd om dig! Lite…😂

 3. Marie skriver:

  Ähum, Bolivia ligger ju söder om ekvatorn och det är per definition höst där nu. Sen är det ju så att stor del ligger i regnskogsområde och har tropiskt klimat. I La Paz verkar temperaturen just nu ligga på 7-13 grader med regnskurar, dvs höstväder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..